Mennyi passzív dohányzás számít passzív dohányzásnak, mekkora légtérben? Mennyi az, ami ártalmas a babára, egészségre?
Nekem ugyan ezt csinálta a kollégám.
terhesen kerültem a cég könyvelöje mellé. egy kis iroda. (nálunk megengedett volt, mert kis cég) dohaýnzott a kb 40 éves faszi. aztán mindig azt látták ha rágyujtott kijöttem a szobábol, és ott álldogáltam az iroda elött. aztán egyszer egy kolléganö megkérdezte miért álldogálok mindig ott.mondtam mert a faszi dohányzik bent, és habár kinyitja az ablakot de iszonyat büdös van. (kocabagós voltam régen,de bent soha nem dohányoztam, amúgy a fiuknak volt irodájuk ott jött össze mindig a bagósok, régen én is oda jártam fel)
na a kolléganömnek nem kellett kettö és kiosztotta a kollégámat, aki ezek után megkérdezte mindig emddig leszek távol (mikor más irodába, vagy enni mentem), mert akkor gyújt rá. na így már jobb volt.
Szia!
Szerintem bármilyen kis mennyiségű füst is árthat a babának, de még neked is. Egyetértek az előttem szólóval. Ennyire nem lehet fontos a cigaretta. (Én is dohányoztam, elég sokat.) Alapvető illem hiánya az, hogy akkor is rágyújtanak, ha ott vagy a picivel a hasadban.
Szerintem, ha van rá lehetőséged költözz el tőlük, nehogy gond legyen.
Boldog és egészséges babavárást!
Szia! Egy cipőben járunk, annyi különbséggel, hogy a mi házunk csak egy szintes, szóval menekülni is csak a szobámba tudok, zárt ajtó mögé. Nekem se igazán értik meg, hogy féltem a babámat, utána pedig ha meg merem szólni őket, velem veszekszik az egész család. Pedig nem esne nehezükre kimenni az udvarra, csak lusták. A költözésen gondolkodom már én is, mert ez így nem mehet tovább, főleg ha a baba megszületik, még károsabb lesz neki mint így. És már nincs sok gondolkodási időm nekem se, mert most leszek 33 hetes.
Remélem te meg fogod tudni oldani valahogy :) Boldog babavárást, és könnyű szülést kívánok :)
Az én párom dohányzott az első terhességem alatt, de a házban soha (előtte sem) aztán megszületett a baba, nagyon ritkán járt ki, de ha ki is ment utána fog-kéz mosás, póló csere. Most várjuk a másodikat, már nem dohányzik.
Nem jó ez sem neked sem a picinek, nem igaz hogy ennyit nem tudnak várni. Nem tudsz felmenni enni? Nekem mondjuk egyből az jutott eszembe hogy mi lesz ha meglesz a baba? Körülötte is dohányoznak majd, mert ennyi nem árt?? :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!