Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi passzív dohányzás...

Mennyi passzív dohányzás számít passzív dohányzásnak, mekkora légtérben? Mennyi az, ami ártalmas a babára, egészségre?

Figyelt kérdés
A szüleimmel lakom, egy ket szintes házban. Mindketten dohányoznak, de ők az alsó szinten vannak, én meg a felsőn. Időnként viszont le kell mennem, enni, mosogatni, stb, ilyenkor előfordul, hogy áll a füst és akkor van nagy szellőztetés télvíz idején. Én azon szoktam kiakadni, hogy ha lent vagyok velük egy légtérben, és akkor gyújtanak rá, amikor én mosogatok, de főleg, amikor eszek és ott mennek el az orrom előtt a cigivel. Na ekkor az összes meglévő kevés étvágyam is elmegy, meg számomra teljesen érthetetlen hogy ott van egy terhes nő melletted, 6 hónapos nagy pocakkal, és nem várod meg azt a kis időt amig ott van, és elmegy, hanem rágyújtasz. Vagy legalább szólnának, még csak nem is azt mondom, hogy kérdezzék meg, hanem szóljanak, hogy "legyen időm elmenekülni"... Ők viszont azon vannak teljesen kiakadva, hogy én ki vagyok akadva, merthogy "ekkora légtérben nem számít" az a légtér körülbelül 20-25 m2, és hogy mellettem egyszerűen nem lehet meglenni. Tényleg én viszem túlzásba? vagy nekem van igazam? Én úgy vagyok vele, hogy ha tényleg árt a babának, és nem tudok velük egyességre jutni, akkor jobb ha elköltözök. De meg nekem nincs igazam, akkor nyilván mindenkinek jobb, ha maradok. Most akkor mennyi az annyi?
2012. febr. 10. 13:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
De párommal voltam :)
2012. febr. 11. 11:04
 12/12 A kérdező kommentje:
:) ja, az mingyármás.
2012. febr. 11. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!