Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mernétek így vállalni...

Ti mernétek így vállalni kisbabát?

Figyelt kérdés

Nekem korábban két méhen kívüli terhességem volt, majd egy vetélésem a 10. hétben. Most pedig meghalt egy családtagom a terhessége utolsó hetében. :-(

Kavarognak bennem az érzések, amikor meglátok egy babafotót könnyezve mosolygok rá. Most úgy érzem a félelmem már nagyobb, mint a vágyam, ráadásul már 39 éves vagyok.

Azt sem tudom hogyan mondjam el a férjemnek, hogy én szívem szerint letennék már a gyerekszülésről, mert ő még reménykedik benne.

2016. febr. 24. 11:40
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Ere már én is gondoltam ,hogy a belém táplált aggodalom és félelem lehet a sikertelenség oka.

Viszont az egyik petevezetőm megvan, mint kiderült az utóbbi terhességemnél. Az orvosom félre beszélt. Legalább is részben, mert állította, hogy ő anno kivette, és a meddőségin a HSG vizsgálatnál sem rajzolódott ki. Később derült ki mégis megvan, ezért eshettem teherbe a vizsgálat után, mert lehet, hogy el volt záródva, és a kontraszt anyag megnyitotta annyira, hogy éppen össze jött. Bocsánat, ha zavarosan írok, ezer felé figyewlek ma, össze jött pár munka, próbálok dolgozni is közben. De nagyon köszönöm a válaszokat, látom, hogy nem vagyok egyedül ilyen dilemmában.

2016. febr. 24. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!