Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » S. O. S Ezt valahogy nemértem!...

S. O. S Ezt valahogy nemértem! Nektek is így történt? Már megőrülök az idegtől!

Figyelt kérdés
Március 8.-án voltam dokinál sztkba megállapította hogy 4hetes terhes vagyok uh petezsákot látott.Azt mondta 2-3hét múlva jelentkezzek ott vagy másik dokinál.Ma voltam Dr. Hajdú Gábornál magánrendelésen azt hittem ma már több mindent fogok tudni. De nemvolt ultrahang csak kézzel megvizsgált majd megállapította hogy 7hetes vagyok és minden rendbe. Ez így normális? Már kész a vizelet és vércsoport leletem is deez nemérdekelte. At mondta jövőhét csütörtökön találkozunk az sztk-ba kitöltjük a terhes kartont és csinálunk uh. Én azt hittem ma már hallani fogok szívhangot stb. Erre semmi azzal nyugtatott ne legyek pesszimista él a baba. Nekem igazából nem is volt tul szimpi. Most mit csináljak? Kihez menjek? Még egy hét bizonytalanság vagy ez így szokott történni? Segítsetek létszi. Valami jó orvos tudtok esetleg?
2010. márc. 31. 17:52
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Szörny ez a bizalmatlanság! Azt se kérdezte meg hogy dolgozok e és hogy mit vagy esetleg van e valami panaszom. Ez is normális?
2010. márc. 31. 18:42
 12/20 anonim ***** válasza:
VÁLTS DOKIT!Még időben vagy..én sima sztk-shoz menetm de rögtön csinált uh.ot is hogy biztosan igazolja a terhességet és 6.5hetesen volt szívhang.Irány másik doki!
2010. márc. 31. 19:15
 13/20 anonim ***** válasza:

Szerintem is keress másik orvost! Nekem 6 hetesen és 1 naposan már jól szemmel látható és hallható szivhang volt. És a 12. hétig 3× voltam uh-on, pedig panaszom sem volt.

Én nagyon tudnám ajánlani a dokimat, a Barossban dolgozik, de csak magánrendelésre lehet járni hozzá a III. kerbe, csak kicsit drága, de nagyon, nagyon jó és lelkiismeretes orvos! Ha érdekel irj privit, irok bővebben!

Addig is nyugi, és ha nagyon nyugtalan vagy menj be a korházba és mond hogy görcsölsz, vagy hamar keress másik dokit és jelentkezz be hozzá.

2010. márc. 31. 19:31
 14/20 anonim ***** válasza:
Szerintem is menj másik orvoshoz. Én az Uzsokiba szültem, ismerem a Hajdút, de se nem szimpatikus, se nem alapos, legalábbis az én véleményem szerint, ja és már szüléseket sem vezet le, úgy tudom. Dr. Mecsér Bélánál szültem egyébként, őt csak ajánlani tudom neked. 7 hetesen van szívhang!!!! nem normális, és félvállról vesz!!!!
2010. márc. 31. 21:07
 15/20 anonim ***** válasza:
Én a Szent Istvánban fogok szülni, tudok ajánlani ottani orvost, akihez magánrendelésre járok. Elég alapos és nagyon rendes. Ha érdekel, írj, és megírom az elérhetőségét!
2010. ápr. 1. 09:17
 16/20 anonim ***** válasza:

Szerintem meg ne legyél türelmetlen. Én 7 hetesen voltam elöször dokinál, SZTK ba csak képet láttam. Majd 9 hetesen magán rendelőbe, ott csak megvizsgált. Most megyek jövőhéten 13 hetesen szntén magánba, ott már sztem fogok látni is és hallani is!

Az hogy nem szimpi a doki akkor keress másikat. de 4 D re még felesleges elmenni. Semmit nem fogsz látni!!! Még csak 4 hetes vagy. Még nagyon kicsi, felesleges elmenned hisz nem fogsz látni semmit!!! Mindennek megvan a maga ideje, és helye! Nyugi. Idegeskedni is felesleges emiatt!

Jó babavárást!

2010. ápr. 1. 11:44
 17/20 anonim ***** válasza:
Az a 4 hetes jó 7 hetesnek is, utolsó. Ilyenkor azért már ideje egy uh-ot csinálni, az anya és a baba érdekében is.
2010. ápr. 1. 13:02
 18/20 A kérdező kommentje:
Biztos hogy nem megyek hozzá többet. Ilyenkor illik felhívni a magánrendelőt és lemondani a következő vizsgálatot? Ugyanis jövőhétre berendelt az stkba ultrahangra vagy egyszerűen csak ne menjek el?
2010. ápr. 1. 13:24
 19/20 anonim ***** válasza:
11.44 es vagyok...elnéztem bocsi...:S
2010. ápr. 1. 14:05
 20/20 anonim ***** válasza:
Igen, mondd le, ha megbeszélted, hogy mész jövő héten. Ez így tiszta.
2010. ápr. 1. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!