Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » S. O. S Ezt valahogy nemértem!...

S. O. S Ezt valahogy nemértem! Nektek is így történt? Már megőrülök az idegtől!

Figyelt kérdés
Március 8.-án voltam dokinál sztkba megállapította hogy 4hetes terhes vagyok uh petezsákot látott.Azt mondta 2-3hét múlva jelentkezzek ott vagy másik dokinál.Ma voltam Dr. Hajdú Gábornál magánrendelésen azt hittem ma már több mindent fogok tudni. De nemvolt ultrahang csak kézzel megvizsgált majd megállapította hogy 7hetes vagyok és minden rendbe. Ez így normális? Már kész a vizelet és vércsoport leletem is deez nemérdekelte. At mondta jövőhét csütörtökön találkozunk az sztk-ba kitöltjük a terhes kartont és csinálunk uh. Én azt hittem ma már hallani fogok szívhangot stb. Erre semmi azzal nyugtatott ne legyek pesszimista él a baba. Nekem igazából nem is volt tul szimpi. Most mit csináljak? Kihez menjek? Még egy hét bizonytalanság vagy ez így szokott történni? Segítsetek létszi. Valami jó orvos tudtok esetleg?
2010. márc. 31. 17:52
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
63%

nyugi, minden rendben. ha baj lenne azt már tudnád. Hát nem tudom miért nem csinált UH-t....

Egy barátnőm úgy tudta meg hogy valóban terhes-e, hogy bement este a nőgyógyászati sűrgősségire, hogy kicsit fáj a hasa és meg is ultrahangozták. így láthatta hogy minden rendben. esetleg menj be te is, mond hogy kicsit fájdogál a hasad és szeretnéd ha valaki megnézné UH-n a babát, hogy minden rendben van-e.

Nyugi, azzal hogy idegeskedsz nem lesz jobb...

2 kicsi fiú anyuja

2010. márc. 31. 18:01
 2/20 anonim ***** válasza:
60%

Szia!

Ne idegeskedj, az a legrosszabb, amit most tehetsz. A legtöbb doki el sem küld UH-ra 8-9 hétnél előbb. Sokaknál akkor lehet legkorábban szívműködést látni. Szívhangot még ilyenkor nem hallgatnak. Az egy másik készülék.

Ha nem szimpi az orvos, akkor válts. Ne legyen ezért lelkiismeret furdalásod. A Te babád, és a Te életed.

Ha mindenképp látni szeretnéd a babát UH-n, keress egy 4D-s ultrahangot, és kérj sos-ben időpontot. ne mondd el, hogy voltál már dokinál, csak hogy furán érzed magad. Ez a leggyorsabb. Anyagiakban kb annyi mint egy orvosnál a magánrendelés.

2010. márc. 31. 18:03
 3/20 anonim ***** válasza:
42%

hát nálunk a 4D az 12.000 ft és azért csinálják mert aki terhes, látni akarják a babát, stb....

inkább tényleg menjen be a kórház sűrgősségijére az ingyen van, nem kell időpont és biztos megnézik UH-n.!!!!

2010. márc. 31. 18:05
 4/20 anonim ***** válasza:
vagy menj be egy másik dokihoz az sztkba, elmondod, hogy ez és ez van, nem muszáj sztem még a leleteidet semmegmutatni, legalábbis nekem ilyen korán még nem kellett, csak a 10. heti uh után kellett megcsináltatnom!
2010. márc. 31. 18:07
 5/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Esetleg orvost is tudnátok ajánlani? És az nomális hogy se egy vérnyomást se test súlyt semmit nem mért? Én vagyok türelmetlen?
2010. márc. 31. 18:08
 6/20 anonim ***** válasza:
Szerintrem te vagy türelmetlen ... bár érthető. Nekem majd 11 hetesen mérték a vérnyomásom és a sulyom a védőnőnél. Addig semmi. UH-on pedig 9 hetesen voltam először. Vizsgálat ugyan volt 7 hetesen, de a doki azt mondta hogy még nem menjek uh-ra mert ugysem látszik semmi. Ha nem fáj semmid és nem is vérzel akkor szerintem várd meg amig menned kell. Amugy hol laksz?? Már az orvos miatt.
2010. márc. 31. 18:14
 7/20 A kérdező kommentje:
Budapest xVII. kerület
2010. márc. 31. 18:29
 8/20 anonim ***** válasza:

Vérnyomást és súlyt majd a védőnő fog mérni. Pisimintát is kér időnként. És a kismamás kiskönyvet is ő állította ki, nem a doki. Legalábbis mifelénk így volt.

Feljebb én írtam 4D-t. Itt 10ezer a magánrendelés és 10 vagy 12 a 4D. Több is van a városban. Ezért gondoltam, meg azért mert itt az sztk-ban bunkók az orvosok. Ha görccsel mész be, akkor is hazaküldenek, azzal, hogy ha vetélés van, úgyis korai, így nem baj, majd lesz másik, és különben se zavard őket este 8kor, miért nem jutott eszedbe korábban címmel kitessékelnek az ajtón. Sajnos tapasztalat. Azóta járok kizárólag magánrendelésre.

2010. márc. 31. 18:34
 9/20 anonim ***** válasza:
17:52-es vagyok. Én az Uzsoki korházban szültem. Az orvos neve Dr Szinnyai Attila. Magánrendelése a Blahánál van. Én véletlenül kerültem hozzá, mert az én dokim beteg lett, de maximálisan meg voltam elégedve vele. Azóta hozzá járok. Csak ajánlani tudom.
2010. márc. 31. 18:36
 10/20 anonim ***** válasza:
bocs nem 17 akármennyi hanem 18:14, bár nincs jelentősége
2010. márc. 31. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!