S. O. S Ezt valahogy nemértem! Nektek is így történt? Már megőrülök az idegtől!
nyugi, minden rendben. ha baj lenne azt már tudnád. Hát nem tudom miért nem csinált UH-t....
Egy barátnőm úgy tudta meg hogy valóban terhes-e, hogy bement este a nőgyógyászati sűrgősségire, hogy kicsit fáj a hasa és meg is ultrahangozták. így láthatta hogy minden rendben. esetleg menj be te is, mond hogy kicsit fájdogál a hasad és szeretnéd ha valaki megnézné UH-n a babát, hogy minden rendben van-e.
Nyugi, azzal hogy idegeskedsz nem lesz jobb...
2 kicsi fiú anyuja
Szia!
Ne idegeskedj, az a legrosszabb, amit most tehetsz. A legtöbb doki el sem küld UH-ra 8-9 hétnél előbb. Sokaknál akkor lehet legkorábban szívműködést látni. Szívhangot még ilyenkor nem hallgatnak. Az egy másik készülék.
Ha nem szimpi az orvos, akkor válts. Ne legyen ezért lelkiismeret furdalásod. A Te babád, és a Te életed.
Ha mindenképp látni szeretnéd a babát UH-n, keress egy 4D-s ultrahangot, és kérj sos-ben időpontot. ne mondd el, hogy voltál már dokinál, csak hogy furán érzed magad. Ez a leggyorsabb. Anyagiakban kb annyi mint egy orvosnál a magánrendelés.
hát nálunk a 4D az 12.000 ft és azért csinálják mert aki terhes, látni akarják a babát, stb....
inkább tényleg menjen be a kórház sűrgősségijére az ingyen van, nem kell időpont és biztos megnézik UH-n.!!!!
Vérnyomást és súlyt majd a védőnő fog mérni. Pisimintát is kér időnként. És a kismamás kiskönyvet is ő állította ki, nem a doki. Legalábbis mifelénk így volt.
Feljebb én írtam 4D-t. Itt 10ezer a magánrendelés és 10 vagy 12 a 4D. Több is van a városban. Ezért gondoltam, meg azért mert itt az sztk-ban bunkók az orvosok. Ha görccsel mész be, akkor is hazaküldenek, azzal, hogy ha vetélés van, úgyis korai, így nem baj, majd lesz másik, és különben se zavard őket este 8kor, miért nem jutott eszedbe korábban címmel kitessékelnek az ajtón. Sajnos tapasztalat. Azóta járok kizárólag magánrendelésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!