Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt szolnokiak? Segítse...

Vannak itt szolnokiak? Segítse-tek kérlek mert megőrülök.

Figyelt kérdés

11hetes kismama vagyok. Már 1hete kb el szeretném kezdeni a terhes tanácsadást. De akárhányszor bementem az sztk-ba mindig üres volt a tanácsadó! Mikor menjek? És van ott 3ajtó. Melyikbe kopogjak be, hogy megtudjam, hogy melyik körzetbe tartozom és hogy szoljak hogy el szeretném kezdeni a tanácsadást?

Vagy hogy működik ez? Bocsi az értetlenkedésért, de tényleg nem tudom hogy ez hogy működik.

2011. júl. 4. 19:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Merre laksz? Hátha tudok segíteni.

2 körzetet ismerek:

Sarló utca környéke --> nekik szerdán reggel 9től van tanácsadás

Széchenyi városrész --> kedd reggel 9től van tanácsadás

Lehet azért nem találsz bent senkit, mert sokan szabin vannak, de ha bemész a terhesgondozóba, akkor ott ablakkal szemben állva, bal oldalt (ablak) melletti ajtón kivannak rakva a körzetek időpontjai.

Írj ha kell még valami segítség.

2011. júl. 4. 19:10
 2/18 anonim ***** válasza:

Ezt is elolvashatod, egy kis ismertető:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

2011. júl. 4. 19:20
 3/18 A kérdező kommentje:

én a városmajor körül lakom, ahol a virág utcák vannak.

És kinek kell szólni ha el akarom kezdeni a tanácsadást?

2011. júl. 4. 19:21
 4/18 anonim ***** válasza:
Én a Verseghy úton laktam,azt hiszem az a 10 körzet.Én anno terhesen péntekenként jártam.
2011. júl. 4. 19:37
 5/18 anonim ***** válasza:

Terhestanácsadóba bemész kn. reggel 9- fél 10 között menjél, akkor tuti lesznek már ott és az ablak melletti (bal oldalt) ajtón kopogj be.

Ott szokott ülni egy nő, aki gépelget. Ő biztosan megtudja mondani, hogy melyik körzethez tartozol, ki a tanácsadód és megadja a telefonszámát is.

2011. júl. 4. 19:46
 6/18 A kérdező kommentje:
Múlthéten pénteken 9után mentem kicsivel de sehol senki..na majd megpróbálom megint:)
2011. júl. 4. 19:59
 7/18 anonim ***** válasza:

Sok sikert! Boldog babavárást és jó egészséget!

Remélem hamarosan én is mehetek tanácsadásra. :D

2011. júl. 4. 20:25
 8/18 anonim ***** válasza:

Én a Vosztokon lakom, hétfőn délre jártam tanácsadásra. Egyébként a Rozmaring úton van a védőnői tanácsadás (babáknak) kedden délelőttönként ott biztos tudnak neked segíteni a védőnők.

Vagy telefonon hívod fel az sztk-t (én is így tettem legelőször) és akkor megmondják, hogy melyik körzetbe tartozol, ki lesz a védőnőd. Kaptam egy telefonszámot, a védőnőét és vele egyeztettem.

2011. júl. 4. 20:30
 9/18 A kérdező kommentje:

Utolsó

köszi h írtál. Az sztk számát honnan tudhatnám meg? Fent van a honlapon? Ez így sokkal egyszerűbb lenne, hogy nem kell bemennem:)

2011. júl. 4. 20:35
 10/18 anonim ***** válasza:
3.-nak: A 10-es körzet a Kertváros és az Alcsi, mert ott lakom. :D Szerintem a Tietek a 3-as. Egyébként nekem a védőnő mondtam, hogy nyáron havi 1X van tanácsadás, mert kevés a kismama és az orvos. Úgy gondolom, hogy a nőgyógyászaton kérj beutalót, ill. tájékoztatást ezzel kapcsolatban.
2011. júl. 4. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!