Vannak itt szolnokiak? Segítse-tek kérlek mert megőrülök.
11hetes kismama vagyok. Már 1hete kb el szeretném kezdeni a terhes tanácsadást. De akárhányszor bementem az sztk-ba mindig üres volt a tanácsadó! Mikor menjek? És van ott 3ajtó. Melyikbe kopogjak be, hogy megtudjam, hogy melyik körzetbe tartozom és hogy szoljak hogy el szeretném kezdeni a tanácsadást?
Vagy hogy működik ez? Bocsi az értetlenkedésért, de tényleg nem tudom hogy ez hogy működik.
Merre laksz? Hátha tudok segíteni.
2 körzetet ismerek:
Sarló utca környéke --> nekik szerdán reggel 9től van tanácsadás
Széchenyi városrész --> kedd reggel 9től van tanácsadás
Lehet azért nem találsz bent senkit, mert sokan szabin vannak, de ha bemész a terhesgondozóba, akkor ott ablakkal szemben állva, bal oldalt (ablak) melletti ajtón kivannak rakva a körzetek időpontjai.
Írj ha kell még valami segítség.
Ezt is elolvashatod, egy kis ismertető:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
én a városmajor körül lakom, ahol a virág utcák vannak.
És kinek kell szólni ha el akarom kezdeni a tanácsadást?
Terhestanácsadóba bemész kn. reggel 9- fél 10 között menjél, akkor tuti lesznek már ott és az ablak melletti (bal oldalt) ajtón kopogj be.
Ott szokott ülni egy nő, aki gépelget. Ő biztosan megtudja mondani, hogy melyik körzethez tartozol, ki a tanácsadód és megadja a telefonszámát is.
Sok sikert! Boldog babavárást és jó egészséget!
Remélem hamarosan én is mehetek tanácsadásra. :D
Én a Vosztokon lakom, hétfőn délre jártam tanácsadásra. Egyébként a Rozmaring úton van a védőnői tanácsadás (babáknak) kedden délelőttönként ott biztos tudnak neked segíteni a védőnők.
Vagy telefonon hívod fel az sztk-t (én is így tettem legelőször) és akkor megmondják, hogy melyik körzetbe tartozol, ki lesz a védőnőd. Kaptam egy telefonszámot, a védőnőét és vele egyeztettem.
Utolsó
köszi h írtál. Az sztk számát honnan tudhatnám meg? Fent van a honlapon? Ez így sokkal egyszerűbb lenne, hogy nem kell bemennem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!