Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt szolnokiak? Segítse...

Vannak itt szolnokiak? Segítse-tek kérlek mert megőrülök.

Figyelt kérdés

11hetes kismama vagyok. Már 1hete kb el szeretném kezdeni a terhes tanácsadást. De akárhányszor bementem az sztk-ba mindig üres volt a tanácsadó! Mikor menjek? És van ott 3ajtó. Melyikbe kopogjak be, hogy megtudjam, hogy melyik körzetbe tartozom és hogy szoljak hogy el szeretném kezdeni a tanácsadást?

Vagy hogy működik ez? Bocsi az értetlenkedésért, de tényleg nem tudom hogy ez hogy működik.

2011. júl. 4. 19:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ezt próbáld meg:

[link]

És ha azóta nem változott, akkor az sztk-ban a folyosó végén, pont a sarokba volt egy ajtó, azon kellett bemenni és ott volt a váró, nem az ablaknál kellett jelentkezni.

2011. júl. 5. 07:30
 12/18 anonim ***** válasza:
Tegnap 22:14 vagyok. Valószínűleg ezen a héten már lesz tanácsadás, mert éppen négy hete voltam, de még egyeztetek a védőnővel. Próbáld meg őket felhívni a 06-56/512-991-es telefonszámon, vagy a rendelőintézet központját és kapcsolnak. Ekkor a hölgy megkérdezi, hogy milyen úton laksz, ezzel beazonosítja a védőnődet, majd elküld a Mórára a megfelelő védőnőhöz. Így voltam az elsővel, a másodikkal már egyszerűbb a helyzet. Azt hiszem szerdánként van a Mórán védőnői tanácsadás.
2011. júl. 5. 13:23
 13/18 anonim ***** válasza:

Kedves 22:14-es!

A Verseghy út az Alcsihoz tartozik!

2011. júl. 5. 15:53
 14/18 anonim ***** válasza:
Akkor elnézésedet kérem, meg voltam győződve, hogy a Verseghy parkhoz van közel. Most jó kifogás jön, de nem vagyok tősgyökeres szolnoki:).
2011. júl. 5. 21:29
 15/18 anonim ***** válasza:

:D A Verseghy út a Mester út előtt van. Innen nyílik a Tulipán utca is,ami szintén 10es körzet.

Kedves kérdező!

Neked sikerült valamit intézned?

2011. júl. 6. 19:47
 16/18 anonim ***** válasza:
Nálam úgy zajlott, hogy először bementem az SZTK-ba, ott találkoztam a körzetemhez tartozó védőnővel, aki azt mondta, hogy egy csomó adatot fog majd kérdezni, menjek oda, ahol a gyerekorvos rendel (neki is van ott irodája, ez a Móra Ferenc úton van nekünk). Szóval első körben az SZTK-ban nem is csináltak semmit, Csak később havonta: súly és vérnyomás mérés. Szóval, ha nagyon nem tudsz mit intézni az SZTK-ba, akkor menj el a gyerekorvoshoz csecsemőtanácsadás idején, mert akkor ott akkor megtalálod az illetékes védőnőt is! Azt hiszem, nektek ez a Rezeda utcában van. TAlán...
2011. júl. 19. 13:02
 17/18 anonim ***** válasza:
Sikerült intézned?
2011. júl. 20. 06:59
 18/18 A kérdező kommentje:
Folyton hivogatom az sztk-t ott fel is veszik általában, mondom hogy kapcsolják a terhestanácsadót, de ott meg soha senki nem veszi fel. Mindenféle időpontokban hivogatom, de egyszerűen senki nem veszi fel.... Időm sajnos nincsen arra, hogy bemenjek mostanában.
2011. júl. 20. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!