Tényleg nem lesz baja a babának? Már megőrülök a félelemtől.
Baktériumok vannak a vizeletemben, még egy hét, mire meglesz a tenyésztés eredménye. Az eddig szedett antibiotikumra nem reagáltak a bacik. Már hetek óta ott vannak, vasárnap óta már fájdalmaim is vannak, érzem a tipikus felfázásos tüneteket és egy állandó fájdalom érzetet.
A védőnő azt mondta ne aggódjak, a baba ebből semmit nem vesz észre és nem lesz baja. Én mégis nagyon rettegek, már ki vagyok teljesen.
Ha a védőnő azt mondta, akkor próbálj meg megnyugodni. Biztos nem mondaná, ha veszélyben lenne a babád, vagy ilyesmi.
Az aggódást viszont biztos megérzi és azzal nem teszel jót. Próbálj inkább a gyógyulsra koncentrálni, sok egészséges, vitamindús ételt enni, pihenni.
Mennyi idős vagy?
Nem akarlak ilyesztgetni, de azért a védőnőd ezt kicsit rosszul gondolja( én is vnő vagyok). Nagyon oda kell figyelni a fertőzésekre, mivel ha feljut a kórokozó a hüvelyen át a méhszájhoz, megfertőzheti a magzatburkot és egy vetéléshez , koraszüléshez vezethet.
Nem rég volt egy kismamám, akinek ugyanez volt a problémája, neki is a tőzegáfonyát javasoltam és hatásos volt neki. Várandósan is nyugodtan szedhető.
32 hetesek vagyunk.
Olvastam én is, hogy vesegyulladást vagy koraszülést okozhat, de konkrétan a baba megbetegedhet most a hasamban? Lehet belőle valami maradandó súlyos betegsége?
Attól félek, hogy ott van benn és ő beteg, én pedig nem veszem észre és nem tudok rajta segíteni. Csak reménykedni tudok, mást nem, de ez olyan kevés.
Az nem érdekel, ha én szenvedek a fájdalomtól, leszarom. Ha biztosan tudhatnám, hogy ő ettől tényleg nem lesz beteg, nyugodtabb lennék, de ott a félelem bennem, hogy neki ettől baja lesz.
Védőnők.....
A kolléganőmnek is baktériumot találtak a vizeletében,a kiírt időpont előtt 3 héttel.
Megcsászározták,egészséges kisfia született.
Ne haragudj ha megijesztettelek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!