Tünetmentes terhesség lehet?
Kb. 5 hetes terhes vagyok, azért kb., mert múlt héten még nem látott az orvos semmit, jövő hétre hívott vissza, van már 3 pozitív tesztem, a mai is, 2,5 hete késik a mensesem.
Na a kérdésem az lenne, hogy nincs szinte semmi tünetem, csak néha rámtör az evési mánia, mindent megeszeszek, ami a kezem ügyébe kerül, ha nem eszem ég a gyomrom. Normális dolog ez? Meg mostanában nagyon fáj a derekam egy nagyobb séta után. Lehet még tünetem, vagy már ilyenkor kéne lenni? A fiammal végig hánytam már akkor is, amikor még nem is tudtam a terhességről.
Nekem semmi tünetem nem volt a második babámmal (kislány) el se akartam hinni h terhes vagyok:)Az egész terhességem nagyon normális, és panaszmentes volt pedig rohangálnom kellett egy örökmozgó 15 hós után még pluszban.
Lehet hogy a lányommal csak "nem értem rá" :)) haldokolni:))
A fiammal anno görcsölt a hasam, egyfolytában émelyegtem, hánytam, álmos voltam és úgy fájt a mellem mintha le akarna szakadni.
Majd jött a vizesedés, gyomorégés stb..
én a második kisfiamat várom.
az elsőnél megérzetem, hogy kismama vagyok- kicsit fáradt voltam, és csak néha kicsit volt hányingerem vele, ennyi volt az egész. Meg az, hogy sokat mozgott és majd szétrúgta az oldalamat! :-S
a másodiknál meg nem akartam elhinni hogy pozítiv a teszt, vártam azokat a jeleket mint az elsőnél volt, de semmi- volt más- tisztára azt hittem, hogy meg fog jönni, aztán egyszer csak pozitiv lett a teszt. Hihetetlen volt számomara az, hogy aki már egyszer volt terhes, az másodszora hogyhogy nem veszi észre magán??? De tényleg így volt. :-)
A második fiucskával fáradékony voltam nagyon és kb az 5-11hétig eléggé émelygős, de ennyi. Hányni egyszer sem hánytam. Most 29hetes pocakos még, már alig várjuk, hogy velünk legyen!
Boldog - problémamentes babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!