Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gyakori a tünetmentes terhesség?

Gyakori a tünetmentes terhesség?

Figyelt kérdés
9 hetes terhes vagyok, de csak a menstruációm elmaradásából következtettem rá.Mai napig semmi tünetet nem találtam, sem rosszullétek sem rossz közérzet és a melleim sem fájnak. Dokimat nem kérdeztem meg erről, mindig elfelejtettem. Volt már így valaki?
2010. okt. 31. 11:12
 1/6 anonim ***** válasza:

Nkeme volt az elejen egy kis tunet, aztan a 8-9 hettol elmult minden. Az elsonel akkor halt el a baba, DE most vagyok 13 hetes, es most ugyanigy tuneteim elmultak, es meg annyi se volt, mint ezelott.

En megkerdeztem, es azt mondjak 50-50%-ban oszlik a tunetmentes es tunetesek aranya :)

Szoval ezen nem kell gorcsolni. A lenyeg, hogy minden rendben :)

2010. okt. 31. 11:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem 2 gyerekem van és egyik terhességnél sem volt semmi tünetem...
2010. okt. 31. 11:38
 3/6 kisnita ***** válasza:

Szia!

Azt nem tudom, hogy mennyire gyakori, de nekem teljesen tünetmentes volt a 16. hét végéig ugyanis akkor rúgott először :)

Mindenkinél más szerintem. Anyukám és a nővérem azt mesélték végig hánytak és iszonyat rosszul voltak az első három hónapban.

2010. okt. 31. 11:43
 4/6 anonim ***** válasza:

A nagy pocakomon kívül semmi más nem utalt nekem a terhességre,engem nagyon megkímél-tek/nek,pedig ikreket várok.

De már most jól megértjük a srácokkal egymást:-)Ha ezt kint is így csinálják akkor szavam sem lehet majd:-DD

2010. okt. 31. 11:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt semmi tünetek, azt mindta erre a doki, örülnek neki!
2010. okt. 31. 12:37
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen én is örülök neki hogy semmi bajom nincs. Hála istennek egészséges a babám is. Gratulálok minden kismamának és persze köszönöm a válaszotokat! Remélem az ikrekkel ugyan ilyen jó lesz majd mint a terhességed alatt:) Sok szépet és örömöt a babákhoz:)
2010. okt. 31. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!