Az orvos megtiltotta az együttlétet. Hogyan viselhető ez el? Hogyan éli túl a kapcsolat?
Sajnos eltiltott minket az orvos. A végéig (4 hónapos vagyok)
Hogyan lehet ezt elviselni? Persze hogy a babám a fontos, de attól még rossz ez az érzés.
Hogyan éli túl ezt egy kapcsolat? Azóta rettegek hogy megcsal a párom. Tudom, hogy ha megcsal akkor nem is szeretett igazán, stb stb...de nagyon idegesít és hiányzik is az együttlét.
Félek teljesen eltávolodunk, így is nagyon sokat dolgozik a párom, alig van itthon és akkor még ez is. Kikészülök teljesen...
Na akkor zárjuk le azzal, hogy van, aki félti nagyon a babát és nem akar szexelni és azt sem akarják hogy megszexeljék őt vagy bármi egyéb módon kielégítgessék egymást (pláne hogy nőknél izgatás, orgazmus vetélést vagy koraszülést okozhat), és van, aki meg ennek ellenére örülne, ha megszexelnék terhesen is.
Kérdező, ha csak azért szexelnél a pároddal, mert félsz, hogy különben megcsal, az elég egyoldalú dolog, nem hiszem, hogy te élveznéd, akkor meg mi értelme? Ha meg élvezed terhesen a szexet, és vágysz is rá, csináld, egészségedre, remélhetőleg a babának nem lesz baja.
Különbözőek vagyunk. Ennyi. Vita lezárva. Mert itt már vérre menő egymáshoz vagdosások mennek.
38-as: én vagyok a 29-es. :) Maximálisan egyet is értek, valamelyik válaszomban céloztam is rá, hogy akkor, ha jobban vagyok. Nyilván nem mentem bele az összes élethelyzetbe, nagyon sokféle szituáció van a világban. Amit Te írsz, azzal egyet is értek, amikor én is jobban vérzek mondjuk, akkor szó sincs ilyenről. De azért bátorkodtam elmenni egy másik irányba az összes válaszommal, mert a kérdező nem szélsőséges példát hozott fel, ezeket már mi kevertük bele a válaszainkkal.
Tehát azt mondom továbbra is, hogy egy "átlagos" eltiltás esetén ez NEKEM nem kérdés, és nem nehézség megtenni. De bizony vannak nagyon nehéz helyzetek, amikor EGYIKÜNKNEK sem kérdés az, hogy most ez egy sokadrangú téma, és senkit sem érdekel.
39-es, igen, ez az alapvető eltérés férfi és nő között. Én nagyon szeretem a szexet, de egy orális szex engem nem hoz lázba. A férfi vizuális típus, nyilván ezt nem tudja elképzelni, hogy ilyen a nő. Nekem érintés kell, meghittség. Biztos van 100-ból 1 nő, akinek elég a látvány, de én még a barátnőim körében ilyennel nem találkoztam. Bocs, ha belegázolok a lelkedbe... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!