Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért van annyi orvos-orvos kapcsolat és házasság?
Megértik egymást, van bőven közös téma. Fontos a hasonló intelligencia egy párkapcsolatban.
Megértik, hogy a másik sokkal elfoglaltabb,mint az átlag és kevesebb idő jut egymásra.
Egy kicsit sznobság is.
L20
Sok helyen lehet ismerkedni, ha ugyanaz a munka: egyetemen, munka során bármikor és hamar van közös téma.
Én tanár vagyok, párom is tanár és mi meg sok tanár párt ismerünk, szóval nem csak az orvosoknál van így, de az ok szerintem hasonló.
Az orvosok többsége rendkívül szakbarbár, elég magas piedesztálra emelik magukat, nem érdemtelenül. Ha azonos körből választ magának párt akkor jó eséllyel nem kell azzal a problémával szembe néznie, hogy a munka az élete és a partnere így jobban tolerálja a munkából hazahozott problémáit.
37F
"az orvosok magukon kívül jóformán csak a gyógyszerészt veszik emberszámba"
Jó, orvos, most hová sz*rjak tőle? Még ha mérnök lenne, megérteném, de egy orvos? Mire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!