Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
37eves ferfiak komolyan kapcsolat celjabol kezdenetek egy 22eves lanyal?
Én 35 vagyok, de ez elég sok mindentől függ!
De nem zárkóznék el előle!
Családtagom ilyen korban van. Elvált, van két kamasz gyereke és most jegyzett el egy huszonpáréves éves lányt, kicsit több, mint egy év járás után.
Félt egy kicsit, hogy miért kell ő ennek a lánynak, de a lány azt mondta, hogy az ő korosztályában nincsenek normális férfiak.
A lány dolgozik, főz stb.. Nincs rá panasz a családban, szereti mindenki. Sőt, olyan vélemény van róla, hogy sokkal jobb, mint az előző feleség a család körüli dolgok managelésében. Felkészült, lehetőségeihez mérten rendezi a gyerekeket, stb.
Mindketten boldognak és elégedettnek tűnnek, baba projekten dolgoznak. Úgy tűnik, a lány tudja mit akar és ezt egy nála majd húsz évvel idősebb férfiban találta meg. Nem mondom, hogy jó lenne, ha ez lenne a standard, de ebben a helyzetben mindenki boldog.
Azt sem mondom, hogy ugorj bele te is, csak leírtam egy pozitív példát:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!