Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti kezdenétek kapcsolatot egy olyan lánnyal akinek volt már előttetek szexuális kapcsolata? ( 16 -20 évesek véleménye érdekelne)
Melyiket szeretitek jobban ? Ha szűz vagy ha nem?
Mit regálnátok hogyha egyik haverotok azt mondaná hogy visztos forrásból tudja hogy a barátnőtök már nem szűz , de a lány váltig állítja hogy az. Megtörténik a dolog és nem vérzik?? ( és ezt még oskan pletykálják hogy már nem volt szűz mire a sráchoz került)
Ha szűz jobban szeretem.
Ha meg ez az eset előfordulna igazából nem az érdekelne hogy az-e vagy nem, hanem hogy hazudik-e vagy sem és miért?
persze
a "bejáratottat":))
na bumm
hát én szűz vagyok es nem vettem észre h ez bárkinel is elony lenne..sot szerintem pont forditva, meglepodtek ( Manapsag mar a 14evesek se szuzek ...ami szerintem nem túl jó dolog )
De Persze ha at ment raitad a fel varos es utana eljatszod a szuz kislanyt annal visszataszitobb nincs!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!