Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, miért ilyen rövidek a mai kapcsolatok? (elmélet lent)
Szóval egy elmélet, amit a rádióban hallottam, és csak egyetérteni tudok vele:
Régen még olyan házasságok voltak, hogy nem is a férfi meg a nô döntött, hanem a szüleik. Végül mégis sokszor megszerették egymást, és gyakran hosszabb, jobb, tartósabb kapcsolat lett belôle, mint a maiak nagy része.
Szóval a kulcs az, hogy régebben nem értékelték túl a kapcsolat eleji fellángolást, és nem is gondoltak más nôre/férfira, mint a párjukra.
Nem azt mondom, hogy ezek az "érdékházasságok" jók voltak. De szerintem átlagban jobbak, mint a mai kapcsolatok. Mondom, végül gyakran megszerették egymást. Régebben sok volt az érdekházasság, ma meg sokan csak azért jönnek össze a párjukkal, mert izmos/jó a s.gge. Nem hiszem, hogy ez jobb lenne.
a főkérdésre válaszolva:
nincsenek megérve kapcsolatra,hisz hip-hop már művelik
megtanítva sincs nekik a társas élet ,érzelmek,szex,mert az ősök nem érnek rá
követendő jó példa meg nincs
Amit az első írt az az egyik,a másik meg,ami a legnagyobb hiba a mai társadalomban.A Megismerés kérdése.Tehát a mai világban felszínről ítélnek meg mindenkit az emberek többsége,és ez nem jó.Régen még Megismerték a másikat,és meglátták a másikban a jót.
Manapság csak a felszínből ítélnek,és fogalmuk sincsen milyen a másik valójában,csak alapból elítélik s eldobják mint egy kutyát...
Pedig sokkal másabb lenne a világ,ha megismernék jobban egymást az emberek.
Sok idős emberrel beszéltem, akiknek pokol volt a házasságuk. De bele kellett törődniük.
Ne idealizáld!
Akkor is voltak jó és rossz kapcsolatok és most is. Akkor túl nehéz volt kilépni, ma túl könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!