Az orvos megtiltotta az együttlétet. Hogyan viselhető ez el? Hogyan éli túl a kapcsolat?
Sajnos eltiltott minket az orvos. A végéig (4 hónapos vagyok)
Hogyan lehet ezt elviselni? Persze hogy a babám a fontos, de attól még rossz ez az érzés.
Hogyan éli túl ezt egy kapcsolat? Azóta rettegek hogy megcsal a párom. Tudom, hogy ha megcsal akkor nem is szeretett igazán, stb stb...de nagyon idegesít és hiányzik is az együttlét.
Félek teljesen eltávolodunk, így is nagyon sokat dolgozik a párom, alig van itthon és akkor még ez is. Kikészülök teljesen...
Azért maradjunk annyiban,hogy ilyenkor már nem FÉRFI aggyal kell gondolkodni, hanem APA, SZÜLŐ aggyal. Ha vki ehhez még nem érett, hát akkor....
Ettől függetlenül nyilván meg lehet oldani a férinek az örömszerzést, de itt maga a kiinduló tény a gond,hogy attól fél a Kérdező,hogy megcsalja a párja.
Erre azért azt mondom,hogy aki ilyen típusú, és ezt nem éri fel ésszel, azt kényeztethetik otthon akárhogy, ha akar, úgy talál mást.
Jó, hát ugyanazt a kört futjuk le századszor.
Továbbra is azt mondom, hogy az ember nem egy ostoba állat, és nem VAGY férfi VAGY apa, hanem egyben mindkettő. Azok a házasságok futnak legtöbbször zátonyra, ahol ezt a nők elfelejtik vagy zokon veszik. Oda-vissza értem, a nő is nő ÉS anya, így együtt, mert ez csak így működik.
Azok a házasságok futnak legtöbbször zátonyra, ahol ezt a nők elfelejtik vagy zokon veszik
Szóval a nő vegye tudomásul, hogy a férfi egy ösztönlény, neki lételeme a kielégülés, ezért mindenképpen kapja be...
Ellenben a férfi nyugodtan felejtse el, hogy a felségének most nem lehet, és véletlenül se mondja azt,, hogy drágám, ha te kibírod, kibírom én is, még így is neked lesz nehezebb...
Nem, szerintem ne egymás ellenségei legyenek, és rohadjon meg a másik is, ha nekem nem lehet, hanem szeressék egymást, és segítsék egymást, ahogyan csak tehetik.
Nálunk ez így valósul meg:
Én egész nap fekszem, a férjem csinál nekem reggelit, ebédet, vacsorát, rendezi a nagyobbik gyereket, háztartást vezet, bevásárol, mindenért ugrik. Értem teszi és a közös babánkért, nagyon kedves tőle. Én pedig megteszem neki azt, amire vágyik, mert szeretem őt. Nem követeli, megértő, ha szarul vagyok, nem is téma. De ha jobban vagyok, és ő örülne neki, azért ne okozzak örömet, mert nekem sem lehet? Nekem ő nem a gyűlölt ellenségem.
Ezt tényleg magyarázni kell?
De Te meg nem érted,hogy itt nem ez a téma, ill. a kérdés.
A Te férjed elhagyott volna,ha nincs szex egyáltalán? Illetve, ha mondjuk két hányás között l.szopni (bocs) is csak heti egyszer tudod? Nem arról beszélünk,hogy ne tegyen a kedvére az asszonyka más módon, hanem,hogy ha valami miatt nem úgy alakul, akkor ne kelljen egy normális kapcsolatban félni attól,hogy pár hónapig apuka nem bírja ki d-gás-sz.pás nélkül.
35-ös, ha már a kérdésre akarsz visszakanyarodni, tedd azt pontosan.
A kérdező az utolsó 4 hónapban van, ez a 2. trimeszter. Ritkán van hányinger, többnyire ilyenkor van legjobban az ember. Persze a részleteket nem tudjuk, nem írta a kérdező. De pont ezért Te se példálózz vele.
A kérdező leírta a félelmét, a válaszból pedig az derül ki, hogy csak arra gondol, hogy a behatolás nélküli KÖZÖS szexuális elfoglaltság nem ugyanaz szerinte, és retteg, hogy a párja megcsalja. Mi erre adtunk tippeket, hogy lehet ez egyoldalú is, nem ördögtől való dolog az. Szó nem volt arról, hogy a kérdezőnek ez nem megy, ezt már Ti kevertétek bele, úgyhogy ne bújj e mögé. Erről igazából nem tudunk semmit a kérdezőtől.
Tehát mi adtunk egy tippet, amiről ő nem nyilatkozott, Ti meg azt szajkózzátok, hogy márpedig egy pasi innentől legyen apa, és pont. Ez hasznos? Segít neki? Attól, hogy Ti leírjátok itt, hogy ez így helyes, majd nem fogja megcsalni a Párja? HOzzáteszem, hogy egy megcsaláshoz ez még nem ok, az annál kicsit összetettebb azért.
És még egy kérdés azoktól, akiknek a terhességi hányás miatt mondjuk megszűnik a külvilág, mert csak a babára koncentrálnak:
Mi a helyzet ilyenkor a nagyobbik gyerekkel (ha van)? Mert bizony egy tesó akar enni tejbegrízt, amitől épp lehet, hogy hányingerem van, lehet, hogy gyurmázni, festeni akar, vagy ugrálni, amitől feszültek leszünk. Azt írjátok, hogy ilyenkor mindent félre kell tenni, és a babára kell koncentrálni, és nem lehet a Férjre koncentrálni egyáltalán. Ha van, akkor a többi gyerekre sem? És ha mégis, és ott erőt tudok venni a hányingeren, akkor a Férj kedvéért miért nem?
De ha jobban vagyok, és ő örülne neki, azért ne okozzak örömet, mert nekem sem lehet?
Kedves Hölgyem! HA Ön ezt megteszi úgy, hogy közben nem izgul fel, akkor nem lennék az Ön férje... márpedig én pont azért nem akarom, hogy a felségem megtegye, amikor ő nem élvezheti pont úgy, mint én, mert tudom, milyen az, ha végül "úgy marad" az ember... nekem van lehetőségem megoldani magamnak, neki az is tilos... Szóval lehet baleknak nevezni a feleségem, amiért elhiszi, hogy igenis kibírom, ha ő is kibírja, de nem tisztességes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!