Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az orvos megtiltotta az...

Az orvos megtiltotta az együttlétet. Hogyan viselhető ez el? Hogyan éli túl a kapcsolat?

Figyelt kérdés

Sajnos eltiltott minket az orvos. A végéig (4 hónapos vagyok)

Hogyan lehet ezt elviselni? Persze hogy a babám a fontos, de attól még rossz ez az érzés.

Hogyan éli túl ezt egy kapcsolat? Azóta rettegek hogy megcsal a párom. Tudom, hogy ha megcsal akkor nem is szeretett igazán, stb stb...de nagyon idegesít és hiányzik is az együttlét.

Félek teljesen eltávolodunk, így is nagyon sokat dolgozik a párom, alig van itthon és akkor még ez is. Kikészülök teljesen...

2016. febr. 10. 20:55
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
50%
Hát, kedves Kérdező nem a hozzászólások voltak primitívek, hanem a te reakciód! Mégis milyen válaszokat vártál? Te írtad, hogy félsz a megcsalástól. Akkor ennek megelőzésére használd a fantáziádat, illetve a válaszolók által javasolt módokat!
2016. febr. 11. 07:49
 22/43 anonim ***** válasza:
88%
Mi még csak 1,5 éve voltunk együtt amikor egy fertőzésnek és a sok hozzá nem értő orvosnak hála több mint egy évig nem lehettünk együtt.Nálam a behatolás is tilos volt, hisz mindig volt valami amit fel kellett helyeznem, és ugye így a külső ingerlés is elég bizar lett volna. Ezután meg őt műtötték meg, akkor megintcsak várnunk kellett pár hónapot, hogy rendbe jöjjön, és mondanom se kell mire odajutottunk már eltelt több mint 1,5 év az életünkből úgy, hogy nem nagyon voltunk együtt. Nagyon jól viselte, én már kevésbé, hisz rosszul éreztem magam, hogy friss kapcsolat és egy 1,5 év után teljesen megszűnt az intimitás, de annyira jól el tudtuk mással tölteni az időt, hogy nem volt szenvedés. Azóta ott tartunk, hogy 6,5 éve vagyunk együtt, összeházasodtunk és várjuk a babánkat. Nagyon nehéz időszak nem mondom, de koncentráljatok másra és igen ott a lehetőséged, kézzel vagy szájjal kielégíteni, a te igényeid meg sajnos váratnak magára. Nem olyan sok az az idő, csak próbáljátok valami tartalmassal elütni addig is.
2016. febr. 11. 08:36
 23/43 anonim ***** válasza:
28%

Fordítsuk meg! a FÉRFI a (veszélyeztetett) terhes és közben azon aggódik, hogy a NŐ megcsalja.... ?

Ha tényleg szeret téged a párod és szereti az a gyermeket is, akinek a világra jövetele érdekében tett az orvos ilyen tilalmat, akkor feltalálja magát anélkül, hogy Téged még ezzel is nyaggatna. Elég lesz a saját vágyaiddal és az egyidejű félelmeiddel elbánni. Két terhességemben a legelejétől el voltunk tiltva egymástól, mivel a gyermekeink élete múlt azon is, hogy kibírjuk-e. Kibírtuk. És nem tűnt áldozatnak. Ha valaki a szex hiánya miatt áldozatot csinál magától, pláne ha a terhesség megtartása múlik rajta, akkor az esze is akkora. Bocs ezt nem tudom szebben megfogalmazni.

2016. febr. 12. 08:35
 24/43 anonim ***** válasza:
44%

"Ha tényleg szeret téged a párod és szereti az a gyermeket is, akinek a világra jövetele érdekében tett az orvos ilyen tilalmat, akkor feltalálja magát anélkül, hogy Téged még ezzel is nyaggatna"

Pontosan ez az, amit én sem értek: a nők még magukat kínozzák, mikor a férfi részéről önzés, ha kiakad, mert nem szexelhet, miközben a nő a KÖZÖS gyermeküket hordja a testében. Nem kapnak elég figyelmet és tiszteletet alapból a nők, pedig sem a terhesség, sem a szülés nem veszélytelen, akár meg is halhat benne anya is, gyermek is, igen, még most, a 21. században is, hiába olyan fejlett az orvostudomány! Terhesség alatt békén kellene hagyni a nőket, hacsak nem maga a nő kéri (könyörgi ki) a szexet, de akkor meg a nő is számoljon azzal, hogy bajt okozhatnak a babának! Vagy ennyire nem számít az a szerencsétlen gyermek?

2016. febr. 12. 09:50
 25/43 anonim ***** válasza:
48%

De tényleg nem értitek, hogy attól, hogy amit mondtok, azt NŐI aggyal mondjátok?? Attól még a FÉRFI máshogy működik, ez tény. Ettől még nem rossz ember, nem önző, aggódhat, szeretheti a párját, nem egy őstulok. De szükségletei vannak, így lettek megteremte. Nyersen fogalmazva: ha tele van a zacsi, akkor nem érzi jól magát. Lehet ezt mindenféle mesés történet mögé bújtatni, de a tény az ez.

Most komolyan, mi múlik azon az alkalmanként 10-30 percen? Olyan nagy nehézség valóban? Ha szeretem, megteszem neki. Vagy mert nekem nem lehet, neki se? Akkor ha én nem ehetek egy gyomorrontás miatt, akkor ne egyen ő sem? Szerintem azok a nők önzők, akik ilyenkor elzárkóznak mindentől. És továbbra sem hiszek abban, hgoy egy pasi boldog ebben a szituációban.

2016. febr. 12. 11:43
 26/43 anonim ***** válasza:
41%

25, mert te milyen aggyal mondod? Nő vagy, csak nőként lehet véleményed. A beleérző képességedről pedig annyit, nem minden férfi állat, nem kéne általánosítani.

Férfi vagyok. Vannak szükségleteim? Vannak. Elég rá a kezem, ha nincs más? Elég. Jobb lenne a feleségemmel? Nyilván. De jobb lenne akkor is, ha neki nem jó? NEM!

Feleségem nem volt veszélyeztetett. Nem tiltotta el az orvos. "Szimplán" csak a béka segge alatt volt a libidója terhesen. A háta közepére nem kívánta, mert hol émelygett, szédült, hol hányingere volt, később itt fájt, ott fájt. Óriási terhe volt a végére, majd orra esett a hasától (a gyerek mégis elfeküdte magát annyira, hogy gyógytorna kellett, de ez más téma).

Az elején még próbált a kedvemre tenni, de láttam, hogy neki így nem az igazi. Elfogadtam, kivártam, nem mentem félre. A szülés brutális volt, bent voltam végig, le a kalappal, de rendesen szét is ment benne. Nem volt elég a 6 hét, hónapokat vártunk, mire nem fájt neki. Kibírtuk, kibírtam, mert nem vagyok "máshogy összerakva", nem élvezet a szex, ha a másiknak nem az.

Aki a "férfi vagyok, nem bírom" szövegre hivatkozva félrek., az szimplán nem szereti a párját.

(Még mielőtt az lenne a következő, hogy biztos azért írom ezt, mert aszexuális vagyok és valójában fel se áll.. NEM. Rendes "igényeim" vannak, és a feleségem sem frigid. Amióta újra lehet, remek és gyakori együttlétekből áll a szexuális életünk)

2016. febr. 12. 11:55
 27/43 anonim ***** válasza:

26-os, idéznéd nekem, hogy hol írtam, hogy állat?

Pontosan azt igyekeztem leírni, hogy nem azok, de ezek szerint nem jött át.

Aztán egy mondattal lentebb Te is leírod, amit én mondok:

"Férfi vagyok. Vannak szükségleteim? Vannak. Elég rá a kezem, ha nincs más? Elég. Jobb lenne a feleségemmel? Nyilván. De jobb lenne akkor is, ha neki nem jó? NEM! "

Jó reggelt, erről beszélek. Tehát szerinted az teljesen elfogadott, hogy a feleségednek nem jó az, ha Téged kényeztet? Miért nem jó neki? Fáj? Undorodik tőled? MI a nem jó ebben, most komolyan?

És akkor úgy látszik, hogy nem volt elég többször leírnom, tehát leírom megint: nem arról beszélek, hogy a nőt be kell vonni a szexbe, ha neki nem jó. Arról beszélek, hogy a nő nem fog belehalni egy orális kényeztetésbe, vagy egy kézzel simogatásba. Ennyi és semmi több. Senki sem fog meggyőzni arról, hogy el kell fogadni, hgoy ez teher a nőnek.

2016. febr. 12. 12:44
 28/43 anonim ***** válasza:
Kedves Utolsó, látszik, hogy nem voltál sose terhes...a szó legszorosabb értelmében. Ajánlom figyelmedbe a folyamatos hányingert, azt, hogy a Baba nyomja belülről mindenedet - ja férfi vagy elképzelésed nincsen milyen amikor belülről rúgnak egy hatalmasat a hugyhólyagodba - és azt, hogy teljesen megváltozik a tested. Aki terhes nőként eljut addig, hogy veszélyeztetett terhes, annak inkább a gyereken jár az agya.
2016. febr. 12. 12:55
 29/43 anonim ***** válasza:

Ó, mellé lőttél. :)

Eddig 3 terhességem volt/van:

1, 13. hetes koromtól fekvés végig, fájdalmak, kórház, fenyegető vetélés. Mióma miatt extra fájdalom (a mióma egy méhdaganat)

2, hematóma miatt végig problémák, fekvés, fájdalmak, ijedtség, végül vetélés.

3. jelenleg: fekvés problémák miatt, vérezgetés, ki tudja, hogy mi lesz a vége.

Ilyen apróságok, mint hányinger, bordanyomkodás, vizelési inger igencsak eltörpülnek 3 veszélyeztetett terhesség mellett.

Az állításomat továbbra is fenntartom, és valahol viccesnek találom, hogy arról próbálnak engem meggyőzni, hogy a páromat szeretni és kedveskedni neki nem normális dolog. Iszonyú balek vagy, ha ezt beadták neked.

2016. febr. 12. 13:01
 30/43 anonim ***** válasza:
Még annyit hozzáfűzök, hogy az agyam nem egy molylepke agya, a szívem sem egyoldalú. Tehát lehet párhuzamosan aggódni a gyermekemért, szereti a páromat, a fiamat, a családomat, stb. stb. Az egyik nem zárja ki a másikat.
2016. febr. 12. 13:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!