Az orvos megtiltotta az együttlétet. Hogyan viselhető ez el? Hogyan éli túl a kapcsolat?
Sajnos eltiltott minket az orvos. A végéig (4 hónapos vagyok)
Hogyan lehet ezt elviselni? Persze hogy a babám a fontos, de attól még rossz ez az érzés.
Hogyan éli túl ezt egy kapcsolat? Azóta rettegek hogy megcsal a párom. Tudom, hogy ha megcsal akkor nem is szeretett igazán, stb stb...de nagyon idegesít és hiányzik is az együttlét.
Félek teljesen eltávolodunk, így is nagyon sokat dolgozik a párom, alig van itthon és akkor még ez is. Kikészülök teljesen...
Fordítsuk meg! a FÉRFI a (veszélyeztetett) terhes és közben azon aggódik, hogy a NŐ megcsalja.... ?
Ha tényleg szeret téged a párod és szereti az a gyermeket is, akinek a világra jövetele érdekében tett az orvos ilyen tilalmat, akkor feltalálja magát anélkül, hogy Téged még ezzel is nyaggatna. Elég lesz a saját vágyaiddal és az egyidejű félelmeiddel elbánni. Két terhességemben a legelejétől el voltunk tiltva egymástól, mivel a gyermekeink élete múlt azon is, hogy kibírjuk-e. Kibírtuk. És nem tűnt áldozatnak. Ha valaki a szex hiánya miatt áldozatot csinál magától, pláne ha a terhesség megtartása múlik rajta, akkor az esze is akkora. Bocs ezt nem tudom szebben megfogalmazni.
"Ha tényleg szeret téged a párod és szereti az a gyermeket is, akinek a világra jövetele érdekében tett az orvos ilyen tilalmat, akkor feltalálja magát anélkül, hogy Téged még ezzel is nyaggatna"
Pontosan ez az, amit én sem értek: a nők még magukat kínozzák, mikor a férfi részéről önzés, ha kiakad, mert nem szexelhet, miközben a nő a KÖZÖS gyermeküket hordja a testében. Nem kapnak elég figyelmet és tiszteletet alapból a nők, pedig sem a terhesség, sem a szülés nem veszélytelen, akár meg is halhat benne anya is, gyermek is, igen, még most, a 21. században is, hiába olyan fejlett az orvostudomány! Terhesség alatt békén kellene hagyni a nőket, hacsak nem maga a nő kéri (könyörgi ki) a szexet, de akkor meg a nő is számoljon azzal, hogy bajt okozhatnak a babának! Vagy ennyire nem számít az a szerencsétlen gyermek?
De tényleg nem értitek, hogy attól, hogy amit mondtok, azt NŐI aggyal mondjátok?? Attól még a FÉRFI máshogy működik, ez tény. Ettől még nem rossz ember, nem önző, aggódhat, szeretheti a párját, nem egy őstulok. De szükségletei vannak, így lettek megteremte. Nyersen fogalmazva: ha tele van a zacsi, akkor nem érzi jól magát. Lehet ezt mindenféle mesés történet mögé bújtatni, de a tény az ez.
Most komolyan, mi múlik azon az alkalmanként 10-30 percen? Olyan nagy nehézség valóban? Ha szeretem, megteszem neki. Vagy mert nekem nem lehet, neki se? Akkor ha én nem ehetek egy gyomorrontás miatt, akkor ne egyen ő sem? Szerintem azok a nők önzők, akik ilyenkor elzárkóznak mindentől. És továbbra sem hiszek abban, hgoy egy pasi boldog ebben a szituációban.
25, mert te milyen aggyal mondod? Nő vagy, csak nőként lehet véleményed. A beleérző képességedről pedig annyit, nem minden férfi állat, nem kéne általánosítani.
Férfi vagyok. Vannak szükségleteim? Vannak. Elég rá a kezem, ha nincs más? Elég. Jobb lenne a feleségemmel? Nyilván. De jobb lenne akkor is, ha neki nem jó? NEM!
Feleségem nem volt veszélyeztetett. Nem tiltotta el az orvos. "Szimplán" csak a béka segge alatt volt a libidója terhesen. A háta közepére nem kívánta, mert hol émelygett, szédült, hol hányingere volt, később itt fájt, ott fájt. Óriási terhe volt a végére, majd orra esett a hasától (a gyerek mégis elfeküdte magát annyira, hogy gyógytorna kellett, de ez más téma).
Az elején még próbált a kedvemre tenni, de láttam, hogy neki így nem az igazi. Elfogadtam, kivártam, nem mentem félre. A szülés brutális volt, bent voltam végig, le a kalappal, de rendesen szét is ment benne. Nem volt elég a 6 hét, hónapokat vártunk, mire nem fájt neki. Kibírtuk, kibírtam, mert nem vagyok "máshogy összerakva", nem élvezet a szex, ha a másiknak nem az.
Aki a "férfi vagyok, nem bírom" szövegre hivatkozva félrek., az szimplán nem szereti a párját.
(Még mielőtt az lenne a következő, hogy biztos azért írom ezt, mert aszexuális vagyok és valójában fel se áll.. NEM. Rendes "igényeim" vannak, és a feleségem sem frigid. Amióta újra lehet, remek és gyakori együttlétekből áll a szexuális életünk)
26-os, idéznéd nekem, hogy hol írtam, hogy állat?
Pontosan azt igyekeztem leírni, hogy nem azok, de ezek szerint nem jött át.
Aztán egy mondattal lentebb Te is leírod, amit én mondok:
"Férfi vagyok. Vannak szükségleteim? Vannak. Elég rá a kezem, ha nincs más? Elég. Jobb lenne a feleségemmel? Nyilván. De jobb lenne akkor is, ha neki nem jó? NEM! "
Jó reggelt, erről beszélek. Tehát szerinted az teljesen elfogadott, hogy a feleségednek nem jó az, ha Téged kényeztet? Miért nem jó neki? Fáj? Undorodik tőled? MI a nem jó ebben, most komolyan?
És akkor úgy látszik, hogy nem volt elég többször leírnom, tehát leírom megint: nem arról beszélek, hogy a nőt be kell vonni a szexbe, ha neki nem jó. Arról beszélek, hogy a nő nem fog belehalni egy orális kényeztetésbe, vagy egy kézzel simogatásba. Ennyi és semmi több. Senki sem fog meggyőzni arról, hogy el kell fogadni, hgoy ez teher a nőnek.
Ó, mellé lőttél. :)
Eddig 3 terhességem volt/van:
1, 13. hetes koromtól fekvés végig, fájdalmak, kórház, fenyegető vetélés. Mióma miatt extra fájdalom (a mióma egy méhdaganat)
2, hematóma miatt végig problémák, fekvés, fájdalmak, ijedtség, végül vetélés.
3. jelenleg: fekvés problémák miatt, vérezgetés, ki tudja, hogy mi lesz a vége.
Ilyen apróságok, mint hányinger, bordanyomkodás, vizelési inger igencsak eltörpülnek 3 veszélyeztetett terhesség mellett.
Az állításomat továbbra is fenntartom, és valahol viccesnek találom, hogy arról próbálnak engem meggyőzni, hogy a páromat szeretni és kedveskedni neki nem normális dolog. Iszonyú balek vagy, ha ezt beadták neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!