Az orvos megtiltotta az együttlétet. Hogyan viselhető ez el? Hogyan éli túl a kapcsolat?
Sajnos eltiltott minket az orvos. A végéig (4 hónapos vagyok)
Hogyan lehet ezt elviselni? Persze hogy a babám a fontos, de attól még rossz ez az érzés.
Hogyan éli túl ezt egy kapcsolat? Azóta rettegek hogy megcsal a párom. Tudom, hogy ha megcsal akkor nem is szeretett igazán, stb stb...de nagyon idegesít és hiányzik is az együttlét.
Félek teljesen eltávolodunk, így is nagyon sokat dolgozik a párom, alig van itthon és akkor még ez is. Kikészülök teljesen...
ha emiatt tönkremegy akkor rég rossz.
az intimitás nem ott kezdődik, hogy bedugja!!
Azért kell lepontozni, mert megette a fene azt a kapcsolatot, ahol egyoldalú a dolog. MErt nem a bekibeki tilos, hanem általában az orgazmus, tehát a nőnek így se, úgyse jó... az én férjem meg közölte, hogy nem szex kell, hanem szeretkezés, az meg kétoldalú örömszerzés, tehát felejtsem el a kezem meg a szám, ő egyedül nem akarja élvezni...
És nem egy "eltiltást" éltünk túl. Terhesen 4 hónap, autóbaleset után közel másfél év, aztán őt műtötték, megint több hónap... és húsz éves házasok vagyunk mégis. VAgy pont ezért.
Lehet, hogy te így gondolod, meg a férjed is. A többség álláspontja viszont nem ez.
Hanem hogy a test számára az orgazmus nem csak öröm, hanem a (szexuális) feszültség levezetése. Ilyenformán én ezt nem vonnám meg a páromtól. Ahogy nem vontam meg mondjuk a hathetes kontrollig sem.
Gratulálok a primitív hozzászólásokhoz!
15 köszönöm a normális választ!
Igen tisztába vagyok mit lehet még és mit nem.Esetleg a nagyokos hozzászólók gondolkozzsnak el hogy esetleg miért nem fordul meg ez a fejemben.Mert az orgazmus méhösszehúzódást okoz.Ez nálunk a fő probléma.Amúgy meg akárki akármit mond az amúgy sem ugyanaz.
A leírást is el kéne olvasni meg értelmezni mit írtam!Mindenkinek van talán szeme meg agya.Lehet használni!!!
Azóta rettegek hogy megcsal a párom.
Na itt a baj! Le lehet pontozni, de azzal értek egyet, hogy ott már baj van, ha pár hónapot nem bír ki egy férfi,akkor ott gond van. Mondom ezt úgy,hogy szerintem jó szex nélkül nincs jó kapcsolat, de egy nő nem félévente-évente terhes, tehát ha a másik valóban TÁRS, akkor ennyi "tolerancia" főleg a születendő gyerek érdekében be kell,hogy férjen. Egy szülőnek elég sok áldozatot kell majd egyébként is hozni.
Pár hónapig kibírja,hogy mondjuk megoldja magának, vagy valóban ott az orális szex.
Az intimitás, összebújás meg baromira nem a szexet jelenti. Illetve, akinek igen, azt szintén gondolja át a kapcsolatát.
Persze, hogy nem ugyanaz, de ezt írta bárki is?
Melyik válasz utal egyértelműen arra, hogy mindkét fél érintett lesz, és nem csak a férj? Én pl. azt írtam, hogy a Páromat lehet kényeztetni, nyilván az orgazmus tilos elsősorban, nem a behatolás.
Mivel el vagytok tiltva, ugyanaz eleve nem lesz, de a gyereket élete a tét, tényleg nem fér bele az, hogy ha nem ugyanaz????
Lehet lepontozni, de szerintem a nő és a férfi biológiája más, és egy férfinek az összebújáson túl igenis nagy szüksége van a kielégülésre, így születnek. És fel lehet úgy is fogni a nagyszerű párkapcsolatokat, hogy ÉN vagyok annyira odaadó, hogy ezt a veleszületett ösztönös dolgot megadom neki, mert a semminél mégis több.
Hát és igen, valaki írta.... nem árt jól sz...ni. Szerintem hülye duma az, ha egy férfi ezt visszautasítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!