Az orvos megtiltotta az együttlétet. Hogyan viselhető ez el? Hogyan éli túl a kapcsolat?
Sajnos eltiltott minket az orvos. A végéig (4 hónapos vagyok)
Hogyan lehet ezt elviselni? Persze hogy a babám a fontos, de attól még rossz ez az érzés.
Hogyan éli túl ezt egy kapcsolat? Azóta rettegek hogy megcsal a párom. Tudom, hogy ha megcsal akkor nem is szeretett igazán, stb stb...de nagyon idegesít és hiányzik is az együttlét.
Félek teljesen eltávolodunk, így is nagyon sokat dolgozik a párom, alig van itthon és akkor még ez is. Kikészülök teljesen...
Ha csak a szex tartotta össze eddig a kapcsolatotokat, akkor valóban aggódhatsz.
Ha nem, akkor nincs miért. Sokat beszélgetni, összebújva tervezgetni... lehet szex nélkül is.
oralis szex??? mi sem.csinaltuk, mert feltettuk a babat... még sem csaltuk.meg egymast...10 ev egyutteles 3 ev hazassag utan mar tudjuk mit varunk egymastol es nem kerdes hogy joban rosszban kitartunk.egymas mellett...a szexnek meg halisten ehhez van még jo par modja a behatolason tul...
ha mar elotte is volt bizalmatlansag kicsapongas akkor nyilvan.aggodhasz
Nemcsak a 9 hónap alatt, de a rákövetkező három hónapig még nem szexeltünk. A szülést követő három hónap amiatt, mert hullafáradt voltam.
Megértette. Ilyen pasinak érdemes szülni.
Wáó, mennyire két félre húz a komment szekció:D
Amúgy mindkettőnek igaza van egyszerre... Csak ez tartotta össze? Nem éri meg... Tenni akarsz ellen valamit? Ott kezed, szád....
Ha ezt nem bírja ki a kapcsolat, akkor az nagy baj. Hol van még az igazi probléma ehhez képest...
Én is le vagyok tiltva, ez van. A Párom pedig eléggé szereti, de megérti és megoldjuk azért valahogy.
Nem csak behatolással lehet szexelni ha érted mire gondolok! Amúgy meg jól megírták az elöttem lévők! Ezen felül lehet összebújni,kacérkodni stb. Csináljatok több szabadtéri progit. Ne üljetek kukán otthon.
Ha a kapcsi erős kibírja. Fontos a szex aki az ellenkezőjét állítja hazudik,de ebben az esetben azért kibirható. Nem egy életre kell lemondani róla. Ha meg megcsal ezért akkor meg már rég (terhességed elöt) megette a fene az egészet,nemdebár?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!