Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért a hízással van mindenki...

Miért a hízással van mindenki elfoglalva?

Figyelt kérdés

Terhességem elejétől kezdve állandóan a súlyommal foglalkozik mindenki. Az első kérdések közt ez van, mennyit híztam. Aztán jön a károgás, hogy mennyire el fogok hízni,stb.

Rokonok, kollégák, idegenek is. Már tele a hócipőm ezzel.

Tudom hogy sokan vannak akik sokat híznak 20-30kg nem túl jó valóban. Nem zabálok, ugyanúgy kb ugyanazt eszem mint eddig csak több gyümölcsöt. Ha fagyit vagy egy szelet sütit megkívánok akkor megeszem. Nem mondok le erről, mivel nem napi szinten tömöm magamba. Eddig is kenyérrel ettem a főzeléket kicsi korom óta és élek semmi bajom. Mi a házias ételeket esszük és normális a súlyunk is. Miért kell erőltetni hogy magliszteket egyek stb. Meg amúgy is kinek mi köze hozzá mit és mennyit eszek/hízok terhesen.

2016. febr. 8. 18:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A világ legtermészetesebb dolga, hogy a terhesség súlygyarapodással jár (oké Rubint Réka nem hízik, de belőle nem sok van) Ez egy olyan téma, ami mindenkit érdekel. Nem feltétlenül bántó szándékkel hozzák elő. Én híztam az elején, de a hasam nem látszott, ezért mindenki azt kérdezgette eszek-e rendesen, a végén azért fordult a dolog.

Nemrég rám is megsértődött a barátnőm, mikor feljött a súly téma, nem akartam megbántani. Csak a saját emlékeimet meséltem a terhességről, de magára vette.

Szerintem felesleges megsértődni, összeveszni bárkivel is. Elég, ha annyit mondassz, pont annyit hízol, amire a babának szüksége van.

2016. febr. 8. 20:05
 12/16 anonim ***** válasza:

Mert ez ugyan olyan alapkérdés, mint majd a baba születése után a: császár volt vagy sima szülés, van tejed? jó baba? stb...

Mindig mindenki megkérdezi. Terhesség alatt meg ezt.

Nem kell vele foglalkozni.

Persze, a századik már idegesítő, legyen rá egy sztenderd válaszod, zárd rövidre. Nem érdemes ezen bosszantani magad.

2016. febr. 8. 21:03
 13/16 anonim ***** válasza:
Én visszakérdeznék hogy te mennyit híztál?
2016. febr. 8. 21:07
 14/16 anonim ***** válasza:

én amikor terhes voltam, nekem nem úgy tűnt fel, hogy bárki is a hízással lenne elfoglalva.

az összes rosszindulatú megjegyzést egy embertől kaptam csak, de az pl arra vonatkozott, hogy úgy sem húzom már sokáig(mintha arra várt volna, hogy koraszüljek...)

2016. febr. 8. 21:15
 15/16 anonim ***** válasza:
Csak mondd, hogy ,,köszi, majd csinálom, ahogy nekem jó, téma lezárva". Ha viccesebb kedvedben vagy, esetleg részletesen kikérdezheted az illetőt, hogy aznap mit evett, pontosan hány kiló, holnap mit fog főzni, reggel volt-e már aznap wc-n, és ez hogy sikerült, hogy alakul a szexuális élete, és hasonló kérdések :D
2016. febr. 9. 07:39
 16/16 anonim ***** válasza:

Tudom, idegesítő, de próbálj nem törődni velük. Én mindkét terhességem alatt teljesen normális ütemben és mértékben szedtem fel a kilókat, de mivel végig kicsi hasam volt (és alapból is vékonyan kezdtem), mindenkitől megkaptam, hogy biztos nem eszem eleget.

Tudod, ha van rajtad sapka az a baj, ha nincs, akkor meg az...

2016. febr. 9. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!