Mi történik a kismamával szülés után? Mert ahogy kibujik a baba mindenki azzal van elfoglalva de szegény anyuka csak ott fekszik?
Ha volt gátvágás vagy szanaszét repedtél akkor összevarrnak, engem átvittek egy megfigyelőbe, ott kellett két órát feküdni, majd zuhanyzás és irány a kórterem.
Mégis, ki a fene mondta neked, hogy az anyukával nem foglalkoznak???
Nem, nem mindenki van a babával elfoglalva. Csak a csecsemős nővér.
A nőgyógyász orvos, és a szülésznő veled fog foglalkozni, megnézi a méhedet, hogy nem maradt-e bent a méhlepényből darab, ill. összevarr, ha kell. Utána a szülésznő megtörölget.
Jó esetben közben a babád már vissza is kapod a melledre.
Kinyomod a méhlepényt és összevarnak.utána 2 órát pihensz.
Én nem sajnáltam magam velem is foglalkoztak.
Gondolom te még szülőszoba közelében sem voltál soha, mert elég érdekes elképzeléseid vannak a dologról. Nem mindenki azzal van elfoglalva.
Ha kibújik a baba a csecsemősök veszik át, nem a fél személyzet tutujgatja.
A szülésznő és ha van a szülészorvos is, ugyanúgy az anyukával foglalkozik. Meg kell vizsgálni, össze kell varrni (ha szükséges) és sok sok tanáccsal kell ellátni, nem beszélve a szülést követő 2 óráról amit kötelezően a szülőszobán tölt az anyuka, hogy megfigyeljék stb stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!