Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megnyugtatnátok? Tényleg...

Megnyugtatnátok? Tényleg koraszülés lesz? Mit csináljak? Melyik magnézium jobb?

Figyelt kérdés

Kisfiam utàn most egy kislànyt vàrunk. Az elejétől katasztrófa az egész. Rosszul voltam, beteg voltam folyamatosan stb. Most 3 hete kinyìlt a külső méhszàj,szerencse,hogy csak egy ujjnyira. De akkor görcsölgettem,azóta tàppénz és pihi. Erre tegnap suli fele sétàlva " lecsúszott" a hasam,teljesen beékelődött a feje. Ami jó,hogy most màr kapok levegőt,ami nem jó hogy sokkal jobban aggódok. Főleg mert azóta nagyon sokat keményedik a pocakom és az étvàgytalansàgtól a hànyinger- hasmenésig jönnek a kisfiamnàl tapasztalt szülés előtti tünetek.

Nem vizesedek,nincs magas vérnyomàsom,nem vagyok cukros és fekszem egész nap.( kivétel a gyereket reggel a suliba meg haza a suliból sétàt,ami kb 3-5perces út)

Mindemellett ugye extrém vérszegény,vashiànyos vagyok. Ami nem akar vàltozni sajnos.

Szóval összefoglalva rettegek,kicsit depressziós is lettem és ezek miatt szörnyen érzem magam.

Meddig húzhatjuk? Valakinek hasonló tapasztalat?

30hkm

2016. febr. 4. 06:39
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Először is nagyon köszönöm a vàlaszaitokat utolsók.

Amióta görcsöltem heti 2X voltam orvosnàl. Hétfőn is meg tegnap is voltam,rögtön,ahogy azt éreztem,hogy b@as.szus vmi gond van. De nem nyìltam tovàbb ezért csak emelte a magnéziumot és tényleg szigorú fekvésre ìtélt most màr. Plusz ha keményedek nézzem milyen hosszan és mennyi van ha 3nàl òrànként több vagy hosszabb 3-4 percnél akkor menjek vagy hozzà vagy kórhàzba. De ő is meg a védőnő is azt mondta hogy ezzel még a kórhàzban sem csinàlnak màst,csak durva magnézium adot adnak plusz fektetnek. Persze tényleges görcsnél,a legkisebb fàjdalomnàl azonnal korhàz az utasìtàs. Meg ugye vérzésnél- de ez egyértelmű.

Most aludtam egy nagyot, de ahogy kimentem mosdóba azonnal van keményedett megint a hasam. Ha fekszem akkor jó,semmi panasz.

2016. febr. 4. 13:55
 12/19 A kérdező kommentje:

* adot= adagot

- van

2016. febr. 4. 14:12
 13/19 anonim ***** válasza:
Az utolsó, meg az utolsó előtti vagyok :) remélem még minimum 6hetet bent marad,szorítok nagyon, és akkor pihizz, amennyit tudsz.:) azért majd néha jelentkezz, hogy mi újság van veletek! :) minden jót!
2016. febr. 4. 16:21
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Mindenképpen ìrok,hogy mi lesz. A mai nap azért lényegesen jobb volt,mint a tegnapi,bìzom benne,hogy holnap még jobb lesz.
2016. febr. 4. 18:09
 15/19 A kérdező kommentje:
Azt nem ìrtam,hogy a babàt picit nagyobbnak làtja mindig a dokim a legelejétől kb 1,5-2 héttel. Most azzal vìgasztalt azon felül,hogy nem nyìltam tovàbb,hogy nyugodjak meg,persze tartsuk benn amìg lehet,de màr 2kg felett van,ìgy szerinte jobbak az esélyeink akkor is,ha korababa lenne netàn.
2016. febr. 4. 18:20
 16/19 A kérdező kommentje:

37.hét és még egyben😁 most màr bàrmikor jöhet,mert nyitva van a méhszàjam c2111.

Meg vannak jóslók is. A görcsök a 33.héten elmúltak. A vérszegénység vashiàny maradt. Konkrétan hatàrérték kétszerese a vas a véremben,de egyszerűen nem hasznàlja fel a szervezetem. A doki sem tudja miért. Biztos a baba miatt.

2016. márc. 22. 21:11
 17/19 anonim ***** válasza:
Szia! Én voltam az utolsó válaszoló!de jó,akkumulátor már nagyon a finisben vagytok. Majd írj ám,hogy mizu! :)
2016. márc. 25. 11:38
 18/19 A kérdező kommentje:
Tegnap megszületett a kislànyunk 3400g 57cm. Mindketten jòl vagyunk.
2016. ápr. 1. 20:35
 19/19 anonim ***** válasza:
De jó,szívből gratulálok, sok boldogságot, és egészséget kívánok!
2016. ápr. 7. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!