Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ebből koraszülés lesz?

Ebből koraszülés lesz?

Figyelt kérdés
31 hetes terhes vagyok! Ma hajnalba elkezdtem görcsölni egész nap tartott eléggé intenziven! Néhány hete még 3000 volt a méhszályam de ma az orvos már 2100-at írt, eltiltott az együttléttől és az ülőfürdőtől valamint abszurd mennyiségű magnéziumot írt fel ( 3*2 magneb6-ot plusz 3*2 magne citrice az összesen 12 tabletta egy nap alatt) azt mondta ha nem múlik el a görcs 1 hét múlva menjek vissza. De ma már egyszer kétszer úgy éreztem hogy na most megszülök úgy fáj a hasam mostanra enyhült valamennyire! Tapasztalatokra lennék kiváncsi!28. hét óta bevan fordulva a baba! Beindulhat idő elött a szülés?

2014. jún. 5. 21:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Meg van az esély, de pihenj nagyon sokat. A lábad póckold fel alváshoz is, ha lehet csak wc-re járj ki, ne mászkálj sehova. A méhnyakad megrövidült, a külső méhszájad nyitva, de szerencsére a középső és a belső zárt.
2014. jún. 5. 21:34
 2/12 anonim ***** válasza:

Ha ilyen fájdalmaid vannak nem értem miért nem a kórházba vagy. Én 24 hetesen enyhén görcsöltem, bementem a kórházba és mint kiderült elkezdett rövidülni a méhnyakam...3 napig kaptam a magnézium infúziót..ha nem megyek be akkor lehet lenne egy épphogy életképes kisbabám.

31 hetesen még a pocakodba a helye..Én bemennék a helyedbe a legközelebbi kórházba..mert ezek a görcsök nem normálisak...a dokidat meg nem értem...

2014. jún. 5. 21:53
 3/12 anonim ***** válasza:
Én a helyedben bemennék az ügyeletre, simán lehet h tovább nyílt a méhszáj. Nem akarlak riogatni de nekem a 30. héten rendszerten jóslóim voltak, nem fájt vagy görcsölt csak keményedett a hasam és teljesen kinyíltam.
2014. jún. 5. 22:26
 4/12 A kérdező kommentje:
Most rendesen beilyedtem! Az orvos hüvelyi úton is meg ultrahangon is vizsgált és gondoltam ha baj lenne beküldött volna.... Most nincsenek fájások de ha újra kezdődik biztos bemgyek!
2014. jún. 5. 22:40
 5/12 A kérdező kommentje:
*beijedtem
2014. jún. 5. 22:40
 6/12 anonim ***** válasza:
Nyugi, tényleg nem ijesztgetni akarlak, csak h tudd ilyen is van. Nálunk jól végződött a story, nem lett koraszülött a fiam, de ehhez kellett a jó doki és a sok fekvés (csak wcre mehettem ki). Kitartás, majd írj mi van!
2014. jún. 5. 22:43
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem a 30. héten volt 2100. A 37. hétig húztam. A második babánál derült ki, hogy valószínűleg nem emiatt jött korábban, mert a második babám is a 37. héten született, de nála 3000-rel indult a szülés (szivárgott a magzatvíz). Mindkét terhességnél, extrém sokat keményedett a hasam, napi 50-60 fölött.
2014. jún. 5. 23:27
 8/12 anonim ***** válasza:
Én pont így voltam. Zabáltam a magnéziumot szó szerint és pihentem. 36 hetesen és 4 naposan elfolyt a víz és másnap született normál súllyal és magassággal a kisfiam. Hivatalosan korababa lett, de ugyanannyit voltunk kórházban, mint más, időre született baba. Mondogasd a babádnak, hogy még nem szabad kibújni. Remélem picit még benn marad! :)
2014. jún. 6. 07:01
 9/12 anonim ***** válasza:
Hogy vagy kedves kérdező? Voltál végül orvosnál?
2014. jún. 26. 10:58
 10/12 A kérdező kommentje:
Azóta csak hébe-hóba görcsölgetek de éppen hogy csak megérzem! Ma voltam orvosnál nem nyíltam tovább ugyanúgy 2100-as a méhszájam! Viszont mindenki azt mondja hogy leszállt már a hasam meg furcsa az arcom de remélem azért még egy 2-3 hetet legalább kihúzunk!
2014. jún. 26. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!