Kinek mikor indult be a szülés?
Hamarabb vagy később a kiírt dátumhoz képest?
Volt valami előjele, hogy hamarabb fog érkezni?
Akinek a 36 héten született a babája ( kb 3000g súllyal), volt valami gond a szülésnél illetve a babánál, vagy ugyanúgy csak 4-5 napot voltak a kórházban?
Barátnőm35+4re szült 2850grammos babát, és csak pár napot voltak kórházban ők is.
Nekem mind a három gyerekem terminus előtt született, az egyik 1nappal, a másik 5nappal, a haramadik pedig pont 2héttel. A másodiknál már gondoltam, hogy nem húzom ki végig, mert nyílt a máhszáj, a harmadiknál még reggel, sőt délben sem godnoltam volna hogy negyed6kor már babázni fogok, ő nagyon gyorsan elindult.
Vele csak derékfájásom volt- de olyan nagyon furán fájt, és mivel pont mentünk dokihoz, nagyon sandított, hogy szerinte lesz valami... én mondtam, hogy ááááá, szerintem nem, de igaza volt, mert 2kor mentünk is vissza hozzá. Nagy mosolyogva fogadott- irány a szülőszoba és nagyon gyorsan meg is lett a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!