Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kinek, milyen napszakban...

Kinek, milyen napszakban indult be a szülés?

Figyelt kérdés

Sok esetben hallom, hogy éjszaka, hajnalban vagy reggel... Napközben tényleg ritkább, hogy pl elfolyik a magzatvíz, vagy egyértelmű rendszeres fájásokat tapasztalsz? Miért lehet ez, hogyha valóban így van?

39 hkm

2013. dec. 18. 10:15
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Éjszaka, 11 körül, épp lefekvéshez készülődtem, de már nem aludtam azon az éjszaka.
2013. dec. 18. 10:25
 2/29 anonim ***** válasza:

Három gyerekem van.

Első:este 11, de reggel 7től rendszertelen fájások már voltak.

Második: reggel 6

Harmadik: du. 3

2013. dec. 18. 10:27
 3/29 anonim ***** válasza:
Hajnalban ébredtem arra,hogy folyik a magaztvíz.Nem volt előjel,sima éjszakának indult. (bár szerencsére a szülés is sima volt,délelőtt 11-re meg is lett a lányunk)
2013. dec. 18. 10:27
 4/29 anonim ***** válasza:
Egesz nap nem voltam jol. 2 nappal voltam tul a kiirt napon. Forro zuhany, kad miegyeb semmi sem segitett de nem gondoltam, hogy ez mar a vajudas...igazabol este 3/4 9-kor jottem ra, hogy beindult a folyamat akkor 7 perceseim voltak. Nekem nem folyt el a magzatviz - jo lett volna ha megteszi!!! Azt nem tudom miert este? De tobb b.nom is este vagy hajnalban dobbent ra, hogy eljott az ido.
2013. dec. 18. 10:29
 5/29 anonim ***** válasza:
Nekem délben folyt el a magzatvíz, de már délelőtt is furcsán éreztem magam. 5 óra múlva megszületett a kisfiúnk.
2013. dec. 18. 10:33
 6/29 anonim ***** válasza:
Este indult nekem is :)
2013. dec. 18. 10:33
 7/29 anonim ***** válasza:
Reggel 9-kor kezdett folyni a víz (minden előjel nélkül), másnap hajnali fél 3-kor ébredtem fájásra, este 8-kor lett meg a baba.
2013. dec. 18. 10:38
 8/29 anonim ***** válasza:
Éjszaka fél 12-kor ment el a nyákdugó, első fájások éjjel fél 1kor kezdődtek.
2013. dec. 18. 10:41
 9/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! :) Akkor valóban helyt álló az a dolog, hogy általában éjszaka, hajnalban indul. Kíváncsi vagyok nálam mikor lesz, már nagyon a végén vagyunk.
2013. dec. 18. 10:49
 10/29 anonim ***** válasza:

első: de 10-kor

második: éjjel de nagyon enyhe még aludtam is

harmadik: de 10-kor

2013. dec. 18. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!