Kinek, milyen napszakban indult be a szülés?
Sok esetben hallom, hogy éjszaka, hajnalban vagy reggel... Napközben tényleg ritkább, hogy pl elfolyik a magzatvíz, vagy egyértelmű rendszeres fájásokat tapasztalsz? Miért lehet ez, hogyha valóban így van?
39 hkm
ÉJjel 2kor kezdődött rendszertelen fájásokkal..reggel 6ra 5 percesek lettek
Délelőtt 11:10 kor született meg a fiam ;-)
elsőnél: stabil 10 percesekkel kezdődött, hanjal kettőkor mentünk be a kh-ba, nyolckor még mindig a 10 perceseknél tartottunk, totál zárt voltam. Aztán felgyorsultak az események és 10.40-re meglett a baba (nem vágtak ,nem repedtem)
másodiknál: reggel 6-kor megint 10 percesekkel kezdődött, 8-ra értünk ba a kh-ba mert irtózatos dugó volt, de végig ellihegtem a fájásokat az úton. Beértünk, kicsit elhúzódott a kitolás mert rá volt tekeredve a zsinór és ki-be liftezett szegény, de 8.45-kor így is megvolt megvolt a fiam, szerencsére megint nem vágtak, nem repedtem.
Este 6 körül jelentkeztek az első fájások, de órákon keresztül rendszertelenül, végül este 1/4 10 körül mentünk be a kórházba, ekkor már 5 centire nyitva voltam... 11 körül erősödtek a fájások (burokrepesztés után ) és hajnali 1:26-kor született meg a kisfiunk.
Egyébként az orvosom is mondta, hogy az egyik legforgalmasabb óra a hajnali 1 és 2 közötti : sokan szülnek akkor, vagy addigra mennek be a kórházba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!