Kinek, milyen napszakban indult be a szülés?
Sok esetben hallom, hogy éjszaka, hajnalban vagy reggel... Napközben tényleg ritkább, hogy pl elfolyik a magzatvíz, vagy egyértelmű rendszeres fájásokat tapasztalsz? Miért lehet ez, hogyha valóban így van?
39 hkm
Szia. Hajnali 3 korul szunyogcsipesre ebredtem, majd a parom is felebredt vmiert, (pedig nem szokott meg zajra sem) Egyikunk sem tudott visszaaludni. Mondtam neki, hogy itt ma baba lesz (egyszeruen csak ugy ereztem) o csak legyintett mert nem eloszor ereztem mar igy... de azok azert voltak mert rendszeres kemenyedeseim voltak amik aztan elmultak. Na szval a nagy beszelgetes kozben ereztem egy pukkanast.. mondom figyeld felallok es folyni fog a magzatvizem... nem hitt nekem felaltam es ugy lett :D :D :D Nem akart hinni a szemenek. Ekkor fel 5 volt. A fajasok sajnos nem indultak be csak oxi segitsegevel. 26 ora mulva tartottam a kezemben a kisfiam! Mara mar 11 hetes. :)
Konnyu szulest neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!