Mikor engedik haza az anyát szülés után és melyik napszakban?
Egy nagyon jó barátnőm ma délután szült. Mivel egy innen 20 km-re lévő faluban laknak, ezért engem kértek meg, hogy vigyem őket haza. A probléma az, hogy én egyetemista vagyok és kedden délután megbeszélés lesz amin muszáj ott lennem, szerdán pedig déltől estig órám lesz, és nem hiányozhatok, mivel hiányzást kell tartogatnom későbbre hivatalos elfoglaltság miatt ami pont szerdára esik :(
Mivel bejárós vagyok, elég fél 11-kor el kell indulnom, de ha kihagyom az előadást amire nem muszáj menni, akkor elég délben elindulnom.
Jól tudom, hogy reggel engedik haza a babát és az anyát?
Szerintetek melyik nap engedik haza ha ma szült és minden rendben volt idáig?
Kb. mikorra szokott kész lenni a záró jelentés?
Ahol én szültem, Budapesten, a betöltött 48 óra utáni reggelen engednek el, de mire elkészül a zárójelentés, már 10-11 óra is lesz.
Próbáld meg felhívni a szülészetet, hátha adnak valami támpontot, de a baba és mama állapotától is függ a dolog.
Ahol én szültem, a délelőtt született babákat 4 nap után, a délután születetteket 5 nap után engedték haza.
De szerintem a nagy átlag az a 3 nap!
A reggeli vizit után engedik ki, értem anno fél 11-re jött a férjem.
Lehet buta kérdés, de mikortól kell számolni a napokat?
Ma született délután 3-kor sima szüléssel.
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!