Hogy húzodik vissza a, , méh, , szülés után? Mi a teendő bevált módszereket szeretnék . Mit kell vinni a picinek a korházba ha hozom haza?
A szoptatás hatására húzódik össze utófájások kísérik.
módszert? mire?????
ha hozod haza body rugdalozó most még overall is sapka
és babakocsi / autós hordozó.
Óhh,nagyon köszönöm gyors válaszod.én olyanra gondoltam hogy van még kising ,rékli?vagy ez már ösi divat? De figyi a bébihordozóba lehet?-hisz a baba gerince egyenesbe kell hogy legyen.-nem?
A polya nem divat már?
Semmi faxnira nincs szükség. A méh magától húzódik vissza, teljesen kb. a gyermekágy végére. (Ezt ellenőrzik a hat hetes kontrollon a nődokik) Ha szoptatsz, az sokat segít ebben, meggyorsítja a folyamatot. Érdemes fájdalomcsillapítóval felszerelkezned, mert fájhat eléggé az első napokban, bár első babánál kevésbé fáj, minden továbbinál egyre jobban...
Hogy mit kell vinni?
Ez attól függ, melyik hónapban/évszakban születik a pici.
Ha autóval viszitek haza, akkor autós gyerekülés kell (kagyló)
A kérdező kommentje:
Óhh,nagyon köszönöm gyors válaszod.én olyanra gondoltam hogy van még kising ,rékli?vagy ez már ösi divat? De figyi a bébihordozóba lehet?-hisz a baba gerince egyenesbe kell hogy legyen.-nem?
A polya nem divat már?
A komment megírásának időpontja: ma 14:45
A kérdező kommentje:
Ja lemaradt a modszer hogy mire hát hogy hamarabb huzodjon vissza a hém és kisebb legyen a poci.hallottam olyat hogy hideg vizes ruhát kell tenni rögtön a szülés után a pocinkra .ilyenre gondoltam .-vagy méh összehuzó injekcio létezik .?
na sorban.
a kising felcsúszik a rékli meg a pólya hát egyedi de már nem divat.
a pólya mellett max babakocsi jöhet szóba ott hordozót nem lehet használni.
nem árt neki ha nincs benne napi másfél óránál többet.
a rugi a legkényelmesebb mert nem csúszkál rajta nincs a nyakában.
ha lapos hasat akarsz az idő kérdése de ha nem volt nagy fektesd rá a babát a pocidra aludjatok úgy kicsit segít a helyzeten de beavatkozni nem kell kémiailag.
6 hét után lehet tornázgatni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!