Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Valakinek bevált a szex...

Valakinek bevált a szex szülés meginítása ként?

Figyelt kérdés
2011. jan. 26. 13:56
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem nem jött be de nagyon jó esett a testemnek :-DD

Kibújik a babád ha kiakar :-D Mikorra vagy kiírva?

2011. jan. 26. 14:02
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem sem jött be, pedig erősen próbálkoztam:) Nem csak ezzel, hanem forró fürdővel, lépcsőzéssel is. 11 nappal hordtam túl a kis potyautast. Azt mondják, ha egy baba még nem akar megszületni, csinálhatsz te, amit csak akarsz...
2011. jan. 26. 14:05
 3/8 anonim ***** válasza:
nem vált be, de azért nem bántam hogy ezzel próbálkoztunk, mert szülés után jó darabig úgyse volt szex. Egyébként semmilyen más praktika se vált be, lépcsőzés, forró fürdő ilyenek. Bezzeg miután egy órán át sorba álltam a nagypostán, egyből jöttek a fájások :)
2011. jan. 26. 14:24
 4/8 A kérdező kommentje:
február 5-re vagyok kiírva,és nem szeretném túlhordani ezért is kérdezetem,hogy hát ha majd a szex segít:)!!!
2011. jan. 26. 14:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem sem vált be. Pedig mi összekötöttük a forró vizes fürdőt is a szexel, csak legyen már valami. Akkor voltam 41 hetes, másnap kellett befeküdnöm a kórházba.
2011. jan. 26. 14:35
 6/8 anonim ***** válasza:

Igen :)

Este 9 körül szeretkeztünk a férjemmel, hajnali 2kor ébredtem, elfolyt a magzatvíz :)

Persze nem azért tettük, mert akartam már szülni, mivel a 37. hét utolsó napján voltunk. De, mivel az orvos azt mondta, szabad, mi pedig kívántuk, így hát.... :)

Teljesen egészséges, gyönyörű, tökéletes kislányunk született :D

(bocsi, elfogult vagyok)

2011. jan. 26. 15:59
 7/8 A kérdező kommentje:
Na valakinek sikerült:)!Egyálltalán nem vagy elfogúlt,hisz minden anyának a saját gyereke a legszebb és ez ígyis van jól:)
2011. jan. 26. 17:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekünk nem jött be, de jó volt:)
2011. jan. 27. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!