Szülés után mennyi idővel szabad elkezdeni testsúlyt csökkenteni diétával és mozgással? Van valami bevált módszeretek?
Nem azért nem szabad fogyni, mert elmegy a tejed, hanem azért, mert a méreganyagok a szervezetedben a zsírokban raktározódnak. Ha fogyni kezdesz, onnan felszabadulnak és a tejen keresztül a gyerek kapja meg őket egyenesen.
Ezért nem szabad fogyni szoptatás közben. Vagyis szabad, csak a gyerekeddel cseszel ki...
Szia!
Köszönöm szépen a választ és hogy időt szántál arra, hogy megoszd velem a tapasztalataidat!
Sok jó tanácsod írtál le! Lassan 6 hónapja szültem, a 6 hetes kontroll óta tornázok minden második nap.
3 hónapig szép lassan ment is le a súlyom, aztán megállt. (Összesen 26 kg-t híztam a terhesség alatt, de iszonyatosan vizesedtem is.)
Az étkezés a fő probléma nálam, időnként lecsúszik egy kis édesség... Rengeteget szoptatok, éjszaka is 3x-4x és emiatt reggelre annyira kívánom az édességet, hogy nehéz megállni hogy ne egyek. Persze nem minden reggel van ez, de heti 1x-2x előfordul.
Ezen próbálok majd változtatni, és hát valóban a gyümölcslevek, azok is mind plusz kalóriabevitel.
Mégegyszer köszönöm, hogy írtál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!