A szülés milyen erős fájásokkal indult nektek?
Figyelt kérdés
Amikor elkezdődött mit mért a CTG.2013. dec. 12. 11:31
1/5 anonim válasza:
Semmit nem mért, csak apró kitéréseket, mert órák óta tartó rendszeres fájásokkal mentem be, de mire beértünk leálltak a fájások. Ez kétszer ismétlődött meg, így itthon szenvedtem inkább. Fájásgyengeséget állapítottak meg, pedig szimplán csak nem éreztem magam biztonságban, szerintem és leállt / lelassult a szülés.
2/5 anonim válasza:
Menstruációs görcsökkel indult,ezeket mg simán elviseltem, és ahogy teltek az órák egyre erősödtek.
3/5 anonim válasza:
Azt nem tudom megmondani hogy milyen erőssel indult, mert akkor még nyilván itthon voltam.
A legeslegelső fájásokra én azt hittem hogy a hasam görcsöl mert wc-re kell mennem... Szóval azok még nem voltak erősek.
A szülőágyon emlékszem 60-as, 80-as,100-as fájásokra, de ez nem a végén volt, a végén már nem volt rajtam a ctg.
4/5 anonim válasza:
90-es volt az első (ritka példány vagyok, mert rossz szívhang miatt CTG-n voltam, aztán egyszer csak beindult az egész, 90-es volt, 6 percenként).
5/5 anonim válasza:
Nem éreztem semmit, de a CTG kezdett kiakadni, olyan értékeket mért. Végül a vérnyomásom és a fájásgyengeségem miatt császár lett belőle, de abból se éreztem semmit. (Óriási mázlim volt :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!