Ha nagyon erős mensi görcseim szoktak lenni, akkor a szülés is nagyon fájni fog?
Nincs összefüggés. Viszont azt mondják, hogy aki szülés előtt görcsölős volt, annak szülés után elmúlik - és fordítva.
Viszont ha még nem voltál ezzel dokinál, érdemes lenne megnézetni, nincs-e endometriózisod.
Én is így voltam, ahogy te.
Aztán évekig szedtem fogamzásgátlót, majd pedig letettem, mert ugye babát terveztünk és nekem már akkor kibírhatóbb volt. Szülés után meg, mielőtt újra fog.gátlót kezdtem el szedni, akkor szintén kibírható volt. Elég volt egy No-Spa, holott régen abból akár egy marékkal is beszedhettem volna, akkor sem csillapította volna a görcseimet.:)
A szülés utáni menzesz én úgy tudom, hogy a sok hormonális és testi változás miatt pont, hogy kibírhatóbb lesz. Persze úgy általánosságban, egyénenként lehet hogy lehet rosszabb is.
Nekem is kicsi a fájdalom küszöböm,de a szülés sétagalopp volt!,nagyon könnyen szültem :-)
Azóta egyszer sem görcsöltem :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!