Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Koraszülés utáni terhességnél...

Koraszülés utáni terhességnél mennyire kell tartani, hogy megint elòbb jön a baba?

Figyelt kérdés
Olyan anyukák írjanak,akiknek koraszülésük volt és utána vállaltak még babát.Van egy időre szűle
2014. ápr. 23. 22:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez attól függ mi okozta a koraszülést.
2014. ápr. 23. 22:50
 2/6 anonim ***** válasza:
hát én csak kicsit ismerem az illetőt, a férjem régi barátja. 3 lánya van és azt hiszem mind a 3 koraszülött volt. hogy mi volt az oka nem tudom. lehet hogy nem az anyukán múlt hanem külső tényező volt az ok, de az is lehet hogy a szervezete nem képes végig kihordani a babát, nem olyan nőnek ismerem aki nagyon megszakadna a munkától.
2014. ápr. 23. 23:17
 3/6 A kérdező kommentje:
Én kérdeztem,lemaradt.Van egy időre született fiam.Utána jött az ikerterhesség,ami koraszüléssel végződött sajnos.2 héttel előtte keményedett a hasam és 1 ujjnyira kinyiltam.
2014. ápr. 24. 00:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Az iker szülések 90%-a kora szüléssel végződik!

Én az első kislányomat 31 hétre szültem meg 1770 grammal és 47 centivel, próbálták visszatartani, de nem sikerült.

A második terhességemnél a 30. héten megindult a szülés nyílt a méhszáj erős görcsök, de visszatartották sikeresen végül 40+3 napon született 3770 grammal és 51 centivel. (kislány)

A harmadik terhességem a 29 héten indult meg, gyorsan nyílt a méhszáj, azt mondták pár óra és megszületik, nem sikerül visszatartani annyira előrehaladott! Valami csoda történhetett mert sikerült, végül 40+1 napon született meg 3300 grammal, és 51 centivel.( kislány)

A negyedik terhességem zökkenőmentesen zajlott, nem akart megindulni a szülés, 40+5 napra született a kisfiam indított szüléssel, végül 13 óra vajúdás után sürgősségi császármetszéssel végződött. 3840 grammal érkezett és 52 centivel.

A másik hármat spontán könnyen két és fél órán belül megszültem, az az érdekes, hogy a lányok mindegyike előbb kiakart bújni, a kisfiamat pedig úgy kellett kirobbantani! :D

2014. ápr. 24. 08:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok az lemaradt a kisfiamnál a méhszáj már a 20. héten CG: 2111 volt, ami elég riasztó volt akkor még úgy is, hogy negyedik baba, végül hiába vajúdtam 13 órát túlhordással ezzel az értékkel vittek a műtőbe, nem nyílt tovább a méhszájam, hiába követtek el mindent.
2014. ápr. 24. 08:24
 6/6 anonim ***** válasza:

A fiam 35 hétre született, magzatvíz kezdett el szivárogni, és meg se próbálták már visszatartani. Teljesen egészséges volt, 2600 gramm, 53 cm.

Utána én is végig aggódtam, különösen a 34. héttől, hogy a tesó bírja ki tovább odabent, ő 39+2 hetesen született, 3250 grammal és 54 centivel.

Ismerek egy másik anyukát, ahol az első baba 34 hetesen született toxémia miatt, a második nála is rendes időben született, majdnem bent maradt végig.

2014. ápr. 24. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!