Megnyugtatnátok? Tényleg koraszülés lesz? Mit csináljak? Melyik magnézium jobb?
Kisfiam utàn most egy kislànyt vàrunk. Az elejétől katasztrófa az egész. Rosszul voltam, beteg voltam folyamatosan stb. Most 3 hete kinyìlt a külső méhszàj,szerencse,hogy csak egy ujjnyira. De akkor görcsölgettem,azóta tàppénz és pihi. Erre tegnap suli fele sétàlva " lecsúszott" a hasam,teljesen beékelődött a feje. Ami jó,hogy most màr kapok levegőt,ami nem jó hogy sokkal jobban aggódok. Főleg mert azóta nagyon sokat keményedik a pocakom és az étvàgytalansàgtól a hànyinger- hasmenésig jönnek a kisfiamnàl tapasztalt szülés előtti tünetek.
Nem vizesedek,nincs magas vérnyomàsom,nem vagyok cukros és fekszem egész nap.( kivétel a gyereket reggel a suliba meg haza a suliból sétàt,ami kb 3-5perces út)
Mindemellett ugye extrém vérszegény,vashiànyos vagyok. Ami nem akar vàltozni sajnos.
Szóval összefoglalva rettegek,kicsit depressziós is lettem és ezek miatt szörnyen érzem magam.
Meddig húzhatjuk? Valakinek hasonló tapasztalat?
30hkm
Màr bocsànat,de senki nem vàlaszolt a kérdéseimre és hasonló helyzetről sem ìrt tapasztalatot senki.
Utolsó, kaptam. Ezért van most kb a minimum érték fele alatt kicsivel a vas szinten. Tehàt javult csak nem érdemben emellett szedem ugyanúgy mint eddig cseppekben is a vasat. Kb azt mondta a doki többet nem tehetnek,ennél többet egyszerűen nem adhatnak,mert az mérgezne meg.
Az orvos annyit mond,hogy milyen kimenetele lehet a dolognak. Amit tudok én is 1. koraszülés lesz,2. nem lesz koraszülés
Ennyivel meg nem vagyok kisegìtve. Bìzom benne,jó orvos,de ő sem làt a jövőbe, màs pàcienseiről meg nyilvàn nem fog beszélni,hogy jajj a Gizike is ìgy volt aztàn minden rendben volt vagy épp nem.
vashiány, vérszegénység, rosszul voltam a terhesség legelejétől. egyik nap szédültem nem volt jó a közérzetem. csak feküdtem, pihentem én is mert görcsölgettem. aztán egszer csak elöntött a mviz. 35 hétben voltunk már, le 3 napot volt lélegesztetőn, és 3 hetet a picen.
első fiam 41 hétre született, semmi baja, ha tudtam volna aznap hogy baj lesz, már reggel a kórházba mentem volna.
ha úgy érzed, nézed meg magad, bár az biztos hogy az idő is közre játszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!