Akinek a 30-37. hét között magnézium infúzióval tartották vissza a babáját, annak mennyi idő múlva indúlt be újra a szülés?
Pontosan 33 hetesen befektettek a kórházba,mert már 5 napja egyre erősödő jósló fájásaim voltak.
4 napig voltam bent,4 adag infúziót kaptam és 2 tüdőérlelőt.
2100 lett a méhszájam.
Mióta kiengedtek mindennap vannak jóslóim,de csak párszor és nem ismétlődően.
Keményedek is.
3x2 magne b6-ot kell szednem.
( 10. héttől igy szedem,mert méhszájon fekvő lepényem volt. )
Többet pihenek mint előtte és sok folyadékot iszok.
Az egyik lány akivel egyszerre kerűltem be,tegnap megszűlt.
12 nap elteltével!!!
Annyi hogy ő akkor volt 37 hetes menzesz szerint,bár az orvos újra számolta azzal a kör alakú papirrral és azt mondta neki hogy csak 35+6-nál járt akkor.
Nekem is azt számolta akkor hogy nem 33,hanem csak 32 hetes voltam.
Szerintem ez lehetetlen,mert tavaly július 31- én jött meg utóljára és ez száz százalék!
Amit az orvos számított aszerint augusztus 8-án kellett volna utoljára menstruálnom.
Szóval nem értem mit számolgatott magának :)
Bocsi,kicsit elkanyarodtam a lényegtől.
Szóval ti visszatartás után meddig húztátok még?
Szerintetek én még meddig húzhatom még,ha továbbra is jóslózok,keményedek?
34+5 hkm
Szia.
Nekem a 30.heten volt egy 3napos infuzio kuram igy a babam 41het 5napra erkezett. 3 db OTT-t kaptam es a 3.utan masnap folyt el a magzatvizem. Mar a korhazban voltam a kiirt idopont utani 4.naptol. Dec 25 re voltam kiirva es befektettek dec 29.en es januar 4.en 00:15kor lett meg a kislanyom
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Nektek is ugyanúgy volt a magnéziumos kezelés ellenére sok keményedés és néha jósló fájás?
Attól félek ezektől a tünetektől tovàbb fogok nyílni :(
Szerintetek ezek m6k
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!