Van köztetek olyan, akinek sokáig kellett szednie a magnéziumot?
Nekem MagneB6-ot kellett szednem 3-9hònapig.
Ugyanùgy éreztem a fájásokat,vègül császáros lett.
MagneB6 függőséget okozott és felhìzlalta a babát.
Értem, köszönöm.
Első, neked miért lett végül császár? Én magnesii citricit szedek, abban nincs B6 vitamin. Arról mástól is hallottam már, hogy felfújhatja a babát.
Első vagyok.
Azért lett császár mert reggel 9-től hiába voltak 3perces fájásaim ,egy ujnyinál tovább nem tàgultam,pedig nyomták belèm a görcsöltetőt is.
Majd este fél7kor császározàs lett mert elment a baba szivhangja.
Ennek okozoja volt a MagneB6 .
Én a terhesség alatt szedtem ugyan, de nem túl sokat. A 17. héten kezdtem el nagyon kis adaggal, mert gyanús volt, hogy keményedek. Aztán ahogy éreztem, hogy már nem elég, emeltem a dózist, végül napi 2 szem Béres-félét szedtem egészen a 35. hétig, amikor kis híján elindult a szülés, infúzióval leállították. Na, azóta kell két marékra szednem.
És valóban, nekem is eszembe jutott, hogy mennyi idő alatt ürül ki a szervezetből. Gyanítom, hogy azért kell a 38. hét közepéig szednem (vasárnap), mert a doki el akar utazni hétvégén, és biztosra akar menni, hogy addig ne induljon a szülés. (Mellesleg azért tényleg nem lenne baj, ha még legalább egy hetet bent maradna a baba, az ultrahang alapján eleve valamivel kisebb, mint a papírforma.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!