Van köztetek olyan, akinek sokáig kellett szednie a magnéziumot?
Igen,az orvos is alátámasztotta.
6hònapon keresztül napi 6db sok volt és nem ürül ki sec perc alatt a szervezetből.
Örülök igen hogy nem lett koraszülött,viszont azòta is a tùlsùllytòl szenved a gyerkőc,pedig se apai se anyai ágon nincs ilyen.
Nekem csak rossz tapasztalatom van .
De mindekinél más.
Èn csak leírtam velem/velünk mi törtènt !
További minden jòt :-)
Köszönöm, hogy leírtad. Amúgy éjszaka egy vaklármával bementünk a kórházba, ahol a szülésznő mondta, hogy nyugodtan vegyek be több magnéziumot, nem lehet túladagolni. Nem nagyon értem, hogy 37 hetesen miért kéne teljesen leállítani minden fájást. Nekem valahogy az tűnik természetesnek, hogy a szervezetem készül a szülésre, és ezt érzem is. Most már azért nem lenne koraszülött sem.
Minden jót nektek is, remélem, sikerül dűlőre jutni a kilókkal is előbb-utóbb. Két rossz közül talán ennek volt kisebb a kockázata - legalábbis így kívülről nézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!