Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hanyadik héttől kezdted el...

Hanyadik héttől kezdted el szedni a magnéziumot?

Figyelt kérdés
2013. máj. 25. 12:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Én a 17. héttől, mert kicsit húzódott a hasam. Akkor még csak kis dózisban szedtem.
2013. máj. 25. 12:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Terhesség előtt is szedtem már évek óta. Azóta csak az adagot emeltem.
2013. máj. 25. 12:31
 3/7 anonim ***** válasza:
32. hét, 8 db Magnerot naponta. Vérzéssel kórházba kerültem, szerencsére semmi baj nem volt, de onnantól végig szedtem a 4000mg mg-ot.
2013. máj. 25. 12:31
 4/7 anonim ***** válasza:
20. hét körül. 28.-on felemelte a doki napi 3x2 magnerotra, mert sokat keményedtem. Be is kerültem kórházba magnézium infúzióra, mert kinyílt a méhszáj. Onnantól végig ennyit kellett szednek. 37. héten szültem
2013. máj. 25. 12:45
 5/7 anonim ***** válasza:
13 hetesen bevettem egyik este egy szemet, mert mensi szerű görcsöket éreztem, elmúlt tőle. Azóta nem szedtem, most töltjük a 15-t.
2013. máj. 25. 13:19
 6/7 anonim ***** válasza:

A 6. héttől szedem, sokat görcsölt a hasam, és barnáztam is.. Az ügyeleten mondta a doki, hogy szedjem. MagneB6-al kezdtem, de az nagyon gyenge. Azóta Magnerot, de nem minden nap.

29 hkm

2013. máj. 25. 14:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Rögtön az elejétől ajánlották, hogy kezdetekben napi 3x1 szemet mindenképpen, illetve igény szerint 3x2-t szedjek. Most a 28. héten 3x1-et szedek. Arra figyelj majd, hogy a 36. hétig ajánlott szedni, utána javasolt elhagyni, mert túlzottan ellazít és nem veszed észre a méhösszehúzódásokat. (Állítólag)
2013. máj. 25. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!