A magnéziumot (konkrétan magnerotot szedek) meddig érdemes szedni, hányadik hétig? Semmi bajom nem is görcsölök már az elejétől szedem a magnéziumot.28 hetes kismama
Valószínű azért mondta neked a doki,hogy szedd a magnerotot attól függetlenül,hogy nincsenek görcseid,hogy ne is legyenek,sem pedig keményedéseid!!Ilyen idős terhességnél már bőven előfordul!!Ha most abba hagynád,lehet,hogy elindulnának nálad is a görcsök és a pocak keményedések,és hidd el nekem,nem kellemes.Nekem már a 22.héttől van benne részem,pl tegnap is annyira görcsöltem,hogy azt hittem megszülök,és keményedik is a pocim minden nap.Én is minden nap szedem a magnerotot.Tegnap pl 6 szemet vettem be,és lett volna még több is belőle ha nem múlt volna el a görcs este 5 után(reggel 7től!!).Úgyhogy szerintem szedd a 36. hétig,aztán már hagyd el,és vegyél helyette málnalevél teát és kezd el inni azt,az állítólag segíti a tágulást.Én majd elkezdem inni a 36. héttől.
Boldog babavárást :)
27+3 hkm
Én a 12. hétig szedtem a többivel együtt (LadeeVit+ Vas+ Folsav), aztán váltottam magándokira, és ő mondta, hogy nyugodtan abbahagyhatom (utálom a bogyókat, nem szívesen szedtem). Mindig minden eredményem jó volt, és a mai napig dolgozok. Most vagyok a 30. hétben, és kb 1-2 hete kezdtem megint a Magnerotot, mert a lábam is többször görcsölt éjjel, meg a pocim is.
Szerintem kérdezd meg az orvosod.
Nekem pl. már 18 héttől feszült keményedett a hasam ,és kénytelen voltam szedni magnéziumot...a dokim azt mondta hogy ha úgy érzem emeljem az adagot nem tehetek vele kárt :)
Ez nekem is újdonság hogy 36 hétig kell csak szedni,de logikus így ha bele gondolok :) ez biztos alkat vagy genetika kérdése is..hogy kinek mikor mennyit keményedik.
22 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!