Akik jóslófájások miatt emelt magnéziumot szedtek, miután leálltatok az mg-vel meddig húztátok, hányadik héten szültetek?
Figyelt kérdés
A görcsök sűrűsödtek az mg szedésének abbahagyása miatt? Hogy viseltétek?2012. aug. 13. 20:33
1/10 anonim válasza:
barátnőm 30hetesen jósló miatt magnéziumot kezdett szedni és 12 nappal a kiírt időpont után indították a szülését, remélem tudtam segíteni :)
2/10 anonim válasza:
A 37. hétig kellett szednem orvosi javaslatra nagy dózisban.
Hát úgy bevált, hogy a 41. héten meg kellett indítani végül a szülést. :)
Konkréten leálltak a fájások, amiktől 36 hetesen még a dokim is megijedt, ezért ajánlotta tovább szedni a magnéziumot. Hát az eredménye meglett. :)
3/10 A kérdező kommentje:
Uhh, hát nem erre számítottam! Én ma hagytam abba a szedését 37 hetesen, és 2 napja arra ébredek, kisebb görcsökkel, hogy na, ma fogok szülni. :S Kíváncsi vagyok, a mg nélkül mi lesz velem..
2012. aug. 13. 20:58
4/10 anonim válasza:
én is félek abbahagyni, most vagyok 35. 37ig engedi szedni a doki, de nekem állandóan görcsöl a lábam. előre félek, mi lesz ha abbahagyom. azt modnta utána csak akkor vegyek be egyet egyet ha görcsöl a lábam
5/10 anonim válasza:
Én mindkettő gyermekkel szedtem, kb a 20. héttől, még a méhszáj is nyitva volt, de mindkettőt túlhordtam. Az egyiket 9 nappal, a másikat csak 4-el. :) És a másodiknál olyan durva jóslóim voltak, hogy még kórházba is kerültem.
6/10 anonim válasza:
De jó, pont ezt akartam kérdezni, holnap leszek 37, be kéne fejezni. De nem szeretném még :-)
könnyű szülést Nektek!!
7/10 anonim válasza:
Én a lábgörcs miatt szedtem inkább, meg mert volt hogy 10percig kemény volt a pocim. Nem fájt, nemis éreztem csak ha véletlenül odanyúltam. Pénteken töltöm be a 35.hetet és akkor fog elfogyni a magnéziumom. Nem szeretném túlhordani a picurkát, de félek mi lesz a lábammal...
8/10 anonim válasza:
Én is így jártam, 5 nappal a kiírt időpont után közöltem párommal, hogy holnapra meglesz a gyerek, mert ma takarítani fogok! Úgy is lett: reggel elkezdtem a takarítást, porszívóztam, pakoltam meg ilyenek, hajnalban elment a magzatvíz, reggel pedig megszültem. Én veszélyeztetett is voltam (2 hónapot szigorúan feküdtem a kórházban, csak karácsonyra adtak haza 3 napra, aztán a kiírt előtt 3 héttel hazaengedtek azzal a feltétellel, hogy vigyázzak magamra), és második gyerek, szóval bátrabb voltam már a kiírt után. Az elsőt is túlhordtam egy héttel, akkor mesterségesen indították meg a szülést. Úgy voltam vele, hogy a takarítás hasznosabb. :D
9/10 anonim válasza:
Nahát, én sem erre számítottam, jó ilyen sikersztorikat olvasgatni, hogy addig bent maradtak a babák, amíg csak kell! Én most a 34. hétben vagyok, 2 hete kell napi 6 Magnerotot szednem, de akkor bizakodok én is!
10/10 A kérdező kommentje:
Jó ezeket olvasni. :)
Ma még nem volt görcsöm, és csak 1 keményedésem volt a magnézium nélkül. Remélem ilyen lesz még 1 hétig. :D
Könnyű szülést mindenkinek!
2012. aug. 14. 12:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!