Jóslófájások ezek?
Erős keményedés, görcsök, nyílálásaim vannnak, a doki szerint ez semmi szedjek Magne B6-ot, változást nem érzek! Még nagyon korai lenne hogy megszülessen! Olyan megérzésem van, hogy már nem sokáig marad odabent! Kezdjek félni?
31 hetes kismama
Én javaslom keress másik dokit, mert ez jelezheti a korai tágulást is!
Korai lenne még kibújnia, és a magnéziumnak valamennyit hatnia kellene!
Szerintem is keress másik dokit. Mert ezek jóslók és jelezhetnek koraszülést.
Nekem a 29. héten kezdődött: keményedések, enyhe mensis görcsök. A méhszájam akkor lett 3100. Szednem kellett seduxent napi 2*felet és 3*2 magnéziumot.
33. héten fájásaim lettek, amit a CTG is mutatott, leállították infúzióval a szülést, a pici tüdőérlelőt kapott. Ez volt majdnem egy hete. Azóta a seduxent növelték 2*1 szemre és ágynyugalmat rendelt el az orvosom. 5 napot voltam kórházban megfigyelésen. Még kb 2 hetet kell így lennem. A babám nagyon szépen növekszik, a méhlepény és a flow is jó értékeket mutatott, a méhszájam sem nyílt tovább. De hetente kell járnom CTG-re, flow-ra és a dokim is sűrűbben akar látni. :)
Vigyázz magatokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!