Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jóslófájások ezek?

Jóslófájások ezek?

Figyelt kérdés

Erős keményedés, görcsök, nyílálásaim vannnak, a doki szerint ez semmi szedjek Magne B6-ot, változást nem érzek! Még nagyon korai lenne hogy megszülessen! Olyan megérzésem van, hogy már nem sokáig marad odabent! Kezdjek félni?

31 hetes kismama

2012. aug. 9. 09:06
 1/2 anonim ***** válasza:

Én javaslom keress másik dokit, mert ez jelezheti a korai tágulást is!

Korai lenne még kibújnia, és a magnéziumnak valamennyit hatnia kellene!

2012. aug. 9. 09:53
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem is keress másik dokit. Mert ezek jóslók és jelezhetnek koraszülést.

Nekem a 29. héten kezdődött: keményedések, enyhe mensis görcsök. A méhszájam akkor lett 3100. Szednem kellett seduxent napi 2*felet és 3*2 magnéziumot.

33. héten fájásaim lettek, amit a CTG is mutatott, leállították infúzióval a szülést, a pici tüdőérlelőt kapott. Ez volt majdnem egy hete. Azóta a seduxent növelték 2*1 szemre és ágynyugalmat rendelt el az orvosom. 5 napot voltam kórházban megfigyelésen. Még kb 2 hetet kell így lennem. A babám nagyon szépen növekszik, a méhlepény és a flow is jó értékeket mutatott, a méhszájam sem nyílt tovább. De hetente kell járnom CTG-re, flow-ra és a dokim is sűrűbben akar látni. :)

Vigyázz magatokra!

2012. aug. 9. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!