Lehetnek ilyen erősek a jóslófájások?
Figyelt kérdés
Ma éjjel nagyon elkezdett mensihez hasonlóan fájni a hasam alul, nem is tudtam tőle aludni, elég sokáig tartott, hol gyengébben fájt, hol erősebben, már korábban is fájt, de így még nem. Ha ma este is ez lesz, ti mit tennétek a helyemben, mert nagyon szenvedtem? Ezek még csak jóslófájások vajon? A válaszokat előre is köszönöm.
37hkm
2012. júl. 10. 09:34
1/1 anonim válasza:
Nekem is vannak joslofájásaim,majdnem 1héten 2szer. Nem mentem sehova,csak beültem meleg kádba,és félora alatt elmúlt! Úgyis tudni fogod,hogy mikor kell bemenni! Igen,azok joslofájásaid voltak,ha a végén elmúlt!
38hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!