Magnéziumot hányadik héttől nem szabad már szedni? És miért? 34 hkm.
Nekem azt mondta hogy az utolsó 4 hétben ne szedjem mert késlelteti a szülést. Egyébként gondot nem okoz, csak akkor már te se akarod késleltetni :).
32h km
A betoltott 36. hetig szabad szedni, utana abba kell hagyni, mert a szulesi fajasokat csillapithatja, vagy nem esetleg nem erzed meg oket.
:)
Szülési fájásokat ez nem csillapítja. Magnézium egyetlen egy szülést sem tud vissza tartani.
De csillapítja az elö fájásokat, a méh össze húzódásokat amivel a méh készül a szülésre. Ezekre 36-ik héttöl szükség van.
Elsö lányomnál 36-ik hétig szettem mert rengeteget görcsöltem végig, véreztem is és már 30-ik héten 3mm-re nyitva voltam.
második lányomnál nem görcsöltem, és semmi bajom nem volt, az egész terhesség alatt 3x vettem be.
36-ik hétig szokták javasolni, de nekem azt tanácsolták, hogy fokozatosan hagyjam abba, egyre csökkentve az adagot, a 35. héttől.
Egyébként lazítja a méh izmait, azért nem szabad végig szedni, mert a tágulást akadályozza, késlelteti...szóval elnyújtja a vajúdást, azt pedig senki nem szeretné! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!