Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányadik héttől nem szabad...

Hányadik héttől nem szabad szedni a magnéziumot?

Figyelt kérdés
2011. febr. 21. 21:21
 1/8 Orchidea001 ***** válasza:
100%
Én végig szedtem,mert nagyon huzodott,fajt a hasam .3-4 /nap.semmi gond nem volt.
2011. febr. 21. 21:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Általában a 36-37. hétig javasolják, utána már nem kell a méhizmokat (is) visszafogni, jöhetnek az előkészítő jóslófájások, majd szülésnél a tényleges fájások.
2011. febr. 21. 21:51
 3/8 anonim ***** válasza:
A második válaszolóhoz csatlakozom. Az orvos is megmondta, hogy szedjem, de a 36 héttől hagyjam abba.
2011. febr. 21. 22:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Én kettesével szedtem a 39. héten, mert 3 napig jósló fájásaim voltak, rá se bagózott szervezetem, jött a baba. :-)
2011. febr. 21. 23:58
 5/8 anonim ***** válasza:

39. héten teljesen természetes a jósló, és a magnézium nem a baba visszatartását szolgálja:)

Azért ne szedj magnéziumot a 36. héttől, mert ilyenkor már kellenek a keményedések, hogy a tested felkészüljön a szülésre. Valószínű semmilyen problémát nem okozna ha szednéd, de teljesen felesleges.

2011. febr. 22. 07:01
 6/8 A kérdező kommentje:
értem,köszönöm a válaszokat!
2011. febr. 22. 13:49
 7/8 anonim ***** válasza:

36.hét után már nem kell:)

A doki azt mondta, hogy akkor már felesleges, mert már nem számít koraszülöttnek a baba, ha mégis megszületik, plusz a magnéziumnak kell egy kis idő, hogy kiürüljön.

Mindegyik terhességemnél a 36.héten abbahagytam, de így is túlhordtam őket és vajúdáskor nem feszült, nem keményedett a hasam.

2011. febr. 22. 14:24
 8/8 anonim ***** válasza:

Én az első terhességem során végig szedtem. Nekem nem mondta senki,hogy ne szedjem. Könnyű szülésem volt és egészséges kislányunk lett.

Boldog babavárást és egészséges kisbabát Mindenkinek!!

2011. febr. 22. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!