Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más kismamának is van olyan...

Más kismamának is van olyan érzése, mikor este fordul az ágyban, hogy fáj mindene ott lent, csípője, hasa, benyilal mintha izomláza lenne?

Figyelt kérdés

ez mennyire normális? miért fáj a mozgás ennyire? már tágul a csipő azért? én kb úgy érzem ilyenkor magam mint akit összevertek,alig birok megmozdulni, de hálisten napközben nincs ilyen probléma! :-)

ez még nem jósló ugye? 33hkm

2012. júl. 26. 13:06
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is szokott lenni ilyen,főleg amikor fordulok.. Na meg sokszor húzódik is és baromira tud fájni,de hát már azért nem kis súlyt kell elbírnia a méhnek.

31 hkm

2012. júl. 26. 13:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

De jó tudni hogy nem vagyok ezzel egyedül! Azt hittem csak nekem van ilyen érzésem és hogy baj lehet. Ezek szerint ez tök normális. Néha nekem is iszonyúan tud fájni, főleg akkor, ha nem figyelek oda és hirtelen vagy rosszul mozdulok.

37 hkm

2012. júl. 26. 13:12
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Én pont ma reggel kérdeztem meg ugyanezt :D

Nekem detto. Ha éjszaka fordulok feszül a hasam, ha az oldalamon fekszem akkor ki kell párnáznom magam h kényelmes legyen :)

30hkm

2012. júl. 26. 13:14
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Kb. 34. héttől recsegett-ropogott a csípőm, medencém, mindenem. A párom felébredt a ropogásra éjszaka, amikor fordultam.

Nekem bevált, hogy félig ülve alszok, párnákkal kitámasztottam a felső testemet.

2012. júl. 26. 13:29
 5/10 anonim ***** válasza:
Én már túl vagyok rajta. 4 hós baba anyukája vagyok. Én a 30. héttől kb sántítottam egy hónapig, annyira fájt a medencecsontom, hogy minden lépés szenvedés volt. Hál Istennek elmúlt, de a mozgás nem lett könnyebb. Alig tudtam fordulni, vagy leszállni az ágyról. Igaz 4 kilós gyereke cipltem a végén és kb 2 percenként kellett pisilni járnom, annyira nyomta a hólyagomat, de mindezek ellenére jó érzés volt várandósnak lenni, hogy kis ember fejlődik bennem.:) Kitartás Neked!
2012. júl. 27. 11:01
 6/10 anonim ***** válasza:

ha már így benne vagyunk, valaki megmondaná, hogy az normális e h a szeméremcsontom is fáj?? alig tudok felkelni az ágyból...

34 hkm

2012. aug. 24. 14:40
 7/10 anonim ***** válasza:

ugyanígy vagyok, 35 hetesen, illetve már egy ideje.

ami sokat segít: kálcium és kismamaöv

(csak sajnos melegít, de sokat segít nappal is, éjjel is, tartja a hasamat.)

2012. aug. 24. 15:06
 8/10 anonim válasza:
Sziasztok!Én még csak 24 hetes vagyok ,de nekem is fáj.Igaz előállt az aranyér,és nem tudom ,hogy ettől ,de ma a farokcsontom is fáj ,sugárzik a combtövembe ,és az alhasmaba.nem tudtok ehhez hozzászólni?Az aranyér okozhat ilyen tüneteket?Nekem nem volt soha még aranyerem.
2012. aug. 24. 15:09
 9/10 anonim ***** válasza:

A szeméremcsont fájdalma normális már ebben a terhességi korban,ahogy a szurkálás is a hüvelyben,ha van ilyened. Az aranyeres dologhoz nem tudok hozzászólni,sosem volt benne részem.

36 hkm

2012. aug. 24. 15:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Köszönöm, hogy válaszoltál :)
2012. aug. 24. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!