A babák miért este a legaktívabbak a pociban? 21 hetes vagyok, és esténként annyira mozog rugizik, hogy aludni nem tudok tőle, és nem is esik jól. Pedig még pici, mi lesz ha nagyobb lesz?
Szia!
Az én kislányom is esténként volt aktív,meg most is akkor indul be.
Napközben,ha járkálsz,csinálod a dolgodat,akkor konkrétan elrázod a kis popóját,így ő békésen tud szunyókálni. Amikor meg lefekszel,ő akkor kezd bele igazán ;) Mondjuk az én csöppem inkább már csak fészkelődik,nem sok helye van már a nagy focimeccsekhez :) De még sosem ébredtem rá föl.
29hkm
Szia!
Az egyik, amit MayC mondott, a másik meg, hogy ha napközben teszel-veszel, akkor nem is figyelsz fel rá annyira, mert el vagy foglalva. De pl ebéd után is szokott mozogni, mármint akkor is lehet érezni. Enyém is mindig este mocorog többet, mert ugye akkor már nem megyek sehova meg nem ténykedek, másrészt mert akkor jobban észrevehető is, ha csak pl megfordul. :)
Szép babavárást!
21 h km
Igen egyet értek az előttem szólókhoz. Nekem is mindig akkor kezd el rúgkapálni, ha kicsit lepihenek, meg persze este.. A rokonaim is mondták, hogy biztos fiú lesz mert akkorákat rúg, mint egy focista... Szép.. Kislány lesz! :D
Boldog babavárást! :)
24 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!