Más kismamának is volt olyan, hogy néha ilyen cikornyákat lát a szemével? Ilyen kis fekete pöttyöcske is néha úszkál.
Figyelt kérdés
Nekem akkor van mikor világos felületre nézek, vagy az égre, vagy a falra vagy ilyesmi. De nem mindig látom, csak néha. Hallottam, hogy vas és különböző vitaminhiányok is okozhatnak ilyet.2012. júl. 21. 10:24
1/6 anonim válasza:
Nekem akkor szokott ilyen lenni amikor front van mert ingadozik a vérnyomásom olyankor..
34hkm
2/6 A kérdező kommentje:
Általában nekem normális a vérnyomi kb 120/80 de mondjuk olyan van, hogy ingadozik, úgy, hogy megmérem és 135mondjuk, egy perc múlva megmérem akkor meg kb 115. na így szokott. De azért az megnyugtató, hgy más is lát ilyen hülyeségeket néha. Most elkezdtem szedni a vasat is, hátha elmúlik. Amúgy már minden bajom van:) 38hetes vok.
2012. júl. 21. 11:35
3/6 anonim válasza:
Nekem is van ilyen, pedig nem vagyok kismama:) Viszont a vashiányba lehet valami, vérvétel eredmény szerint egy kicsit vashiányos vagyok.
4/6 anonim válasza:
én is így voltam egy ideig, vashiányos voltam. most 2 naponta iszom vas+c vitamin pezsgőtablettát és már nem tapasztaltam ezt 2 hete :)
5/6 anonim válasza:
Na nekem pont a terhességem előtt volt ilyen,terhesen meg nem.A napokban meg megint előjött.
Érdekes én azt hittem egyedi jelenség nálam,senkinek sem mondtam.A vashiányban lehet valami,mert a terhességem alatt intravénásan napi egy adag vas szurit kaptam.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi csajok, megnyugodtam:)én nem tudom, de ahogy közeledik a császárom, mindenen aggódok. Egyszerűen el sem tudom terelni már a gondolataimat, stresszelek egész nap.
2012. júl. 21. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!