Terhes lettem! Vége az életemnek!?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok már egy éve van barátom és ősszel feküdtünk le először ő 19 éves . MINDIG védekeztünk gumival de egy hete késik és ráadásul egyik reggel hánytam is . Csináltam két tesztet is és mind a kettő pozitív lett!!!!!!!!! Végem ,meg akarok halni.. (Persze nem igazából ) Terveim voltak az életemmel, kitűnő tanuló vagyok az ország egyik legjobb gimnáziumában ,jogász arra akartam menni és jól menő állást szerettem volna Én vagyok az egyetlen az évfolyamból akinek már egyetlen angol felső és egy német középfokúja van. Egyszerűen rosszul vagyok abortuszról szó sinc keresztény vagyok és amúgy se lenne hozzá szívem. A szüleim MEGÖLNEK a barátom elhagynád ezt mind lesz@rom!! Az életemet akarom!!!!!!!2016. jan. 13. 21:35
41/45 anonim válasza:
Egy abortusz után "tiszta lappal"??
Annál sötétebb lap nem is létezik...
42/45 anonim válasza:
Ennek alapján még tökéletes használat mellett is előfordulhat terhesség, gyári hiba miatt. Átlagosan 100 nőből 1-2 esik így teherbe, tehát nem 0.
43/45 anonim válasza:
Jaj, akkor nem érted utolsó, a gyári hiba azt jelenti, hogy helyes használat mellett szakad ki, és bekövetkezik a teherbeeses. De a gyári hibánal is kiszakad, tehát nem átúsznak a spermiumok a gumin. Tehát nem a helytelen hasznalattól, hanem a gyári hibától SZAKAD ki az óvszer, de akkor is kiszakad, ami látszik.
44/45 anonim válasza:
Szóval ami a lényeg, hogy ha helytelen használat, vagy gyári hiba miatt, de az óvszer kiszakad, azt a kérdezőnek vagy a párjának észre kellett volna vennie, csak ebben az esetben jöhet létre a terhesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!