Terhes lettem! Vége az életemnek!?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok már egy éve van barátom és ősszel feküdtünk le először ő 19 éves . MINDIG védekeztünk gumival de egy hete késik és ráadásul egyik reggel hánytam is . Csináltam két tesztet is és mind a kettő pozitív lett!!!!!!!!! Végem ,meg akarok halni.. (Persze nem igazából ) Terveim voltak az életemmel, kitűnő tanuló vagyok az ország egyik legjobb gimnáziumában ,jogász arra akartam menni és jól menő állást szerettem volna Én vagyok az egyetlen az évfolyamból akinek már egyetlen angol felső és egy német középfokúja van. Egyszerűen rosszul vagyok abortuszról szó sinc keresztény vagyok és amúgy se lenne hozzá szívem. A szüleim MEGÖLNEK a barátom elhagynád ezt mind lesz@rom!! Az életemet akarom!!!!!!!2016. jan. 13. 21:35
11/45 A kérdező kommentje:
A gáz az hogy most még kinyirni se nyirhatnám ki magam mostantól ÉN már csak másodlagos vagyok ! Egyszerűen szuper minden 16 éves lány álma olyan felelőségteljesnek érzem magam hogy tyűha ! Eddig a legnagyobb bajom az volt hogy négyes lett a matekdogám
2016. jan. 13. 22:00
12/45 anonim válasza:
Mar bocsi, de ha mindig gumival védekeztetek,hogy a manóba lettél terhes?
13/45 anonim válasza:
Na kislány, az, hogy itt sírsz, az nem fogja megoldani a gondodat. Ahogy az sem megoldás, hogy öngyilkos leszel. Mi már megtettük, amit lehetett. Innentől rajtad áll.
24/N
14/45 anonim válasza:
Mondd el szuleidnek, es keress fel orvost gyorsan, aki elvegzi az abortuszt. Az a baj, sokan peldaloznak azzal, hogy megbanod, ha elveteted...de mi van, ha epp azt banod meg, hogy megszulted?....
15/45 anonim válasza:
nincs más megoldás, abortusz!!!!
16/45 A kérdező kommentje:
Bocsánat befejeztem ! Honnan a rákból tudjam hogy miért vagyok terhes szerinted nem ezt kérdezem magamtól egyszerűen érthetetlen es tehetetlen vagyok? Az öngyilkosságot csak kínomban irtam SOSEM lennék az megse fordult a fejemben. Összeszedem magam össze KELL szednem magam. Szerintetek a barátomnak vagy a szüleimnek mondjam el először vagy esetleg a legjobb barátnőmnek?
2016. jan. 13. 22:09
17/45 anonim válasza:
Ha a létező legrosszabb döntést akarod meghozni, mondd el a barátnődnek.
A barátoddal kezdd, mert ő közvetlenül érintett az ügyben. Azon csodálkozom, hogy még nem tudja. Utána a szüleidnek, de minél hamarabb.
24/N
18/45 A kérdező kommentje:
A baj az hogy ezen a héten sítáborban van! Hívjam fel most vagy hétfőn személyesen?
2016. jan. 13. 22:14
19/45 anonim válasza:
Na ezt rád bízom. Ennyire legalább legyél már döntésképes.
20/45 anonim válasza:
Na figyi, ha gumival védekeztetek, és nem szakadt ki, akkor nem lehetsz terhes. Ha kiszakadt volna, azt észrevettétek volna. Egyébként tudtad, hogy egy ciszta is termelhet hcg hormont, ami pozitív tesztet produkál? Nézesd meg magad nődokival!! Ha védekeztetek rendesen kizárt a terhesség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!